Keynotes & Workshops

We bieden een scala van keynotes en workshops aan die 1u tot een hele dag kunnen duren. Op jouw vraag maken wij een workshop op maat, en dit voor alle mogelijke functies in je bedrijf. Wil je (alle) medewerkers inspireren en motiveren om aan de slag te gaan? Dan is een keynote het beste startschot! Wil je leidinggevenden sensibiliseren over burn-out of je medewerkers praktische tools aanreiken om mentaal weerbaarder te zijn? Wij ontwikkelen een workshop die praktisch en effectief is.

De meeste van onze workshops kunnen we transformeren in een keynote voor een groter publiek.

Keynotes

Workshops

Onze Keynotes & Workshops worden verzorgd door

Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende posities bij de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Zij maakt deel uit van de Commissie Beroepsziekten 21ste eeuw van het Ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid. Elke is partner bij Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal – Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out en Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes.
Pia Buysse behaalde een Master in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University. Hierna volgde ze aan de Vlerick Business School een opleiding in Human Resources Management. Pia heeft expertise in HR beleid van zowel kleine bedrijven als multinationals. Als partner van Better Minds at Work slaat ze een excellente brug tussen mentaal welzijn en het bedrijfsleven.
Paul Van Den Bosch is Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KU Leuven 1978). Hij werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Sven Nys, de renners van het wielerteam van LOTTO Soudal en vele anderen. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese titels en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Paul Van Den Bosch schreef 16 (sport)boeken, waarvan een aantal vertaald werden in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het trainings- en begeleidingscentrum Energy lab op. Tijdens zijn speeches en coaching gaat Paul vanuit zijn uitgebreide ervaring in de topsport in op de noodzakelijke skills om veerkracht te versterken.
Pascale Naessens is vooral bekend van haar inspirerende kookboeken en is intussen het boegbeeld geworden van pure en gezonde voeding. De boeken van Pascale hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze er gezonder en slanker bij worden. Voor Better Minds at Work geeft Pascale boeiende lezingen over gezonde voeding en prikkelt ze om gezonde voeding te introduceren in je bedrijf.
Dominique Monami was in de jaren 90 the leading lady in de tennis wereld. Ze was de eerste Belgische vrouw in de wereld Top 10 en ze behaalde met Els Callens een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter en gedrevenheid. Dominique is al meer dan 14 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld. Ze is erop gebrand om concrete tips en tricks te delen die je meteen kan implementeren in je professioneel- en privéleven.
Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.
Florence Pérès werkte mee aan de ontwikkeling en de groei van het internet in België en bleef 20 jaar lang actief in de digitale wereld. In een parallel parcours deed ze studies voor gezondheidsconsulent, mindfulness trainer en stress- en burn-out coach. De focus van haar lezingen is het leren omgaan met stress en het opbouwen van veerkracht. Haar expertise in technologie en digitale media vind je terug in de door haar ontwikkelde programma’s voor sensibilisering van technostress en voor digitale detox. Ze is auteur van het boek Digital Detox (Lannoo, 2017)
Miet Leijssen is arbeidssociologe en past een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coaching, trainingen en workshops. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Ze is gepassioneerd door ons vermogen om veerkracht en focus te versterken en inspireert hierover in haar workshops. Ze is daarnaast gecertificeerd Insights Discovery trainer en creëert hiermee boeiende teammeeting.
Caroline Decraecker is psychologe en bouwde ervaring op in de rekruteringswereld, HR management en Opleiding & Ontwikkeling in een internationale omgeving. Haar passie ligt in de ontwikkeling en coaching van leidinggevenden, met een sterke link naar hoe ook de organisatie mee kan groeien om elkaar blijvend te versterken. Caroline staat gekend voor haar spontaniteit, toegankelijkheid en nuchtere kijk op de dingen.
Tony Crabbe is bedrijfspsycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef de internationale bestseller Nooit meer te druk. Tony weet zijn publiek te inspireren om met meer focus aan de slag te gaan!
Virginie Dua volgde haar opleiding Communicatiebeheer in Antwerpen en Madrid. Bij Duvel Moortgat bekleedde ze verschillende management posities. Binnen Better Minds at Work ontwikkelde Virginie verschillende workshops en staat ze inmiddels bekend als een trainer die enthousiast en empathisch is en telkens praktische handvatten aanreikt.
Chris De Valck is doctor in de gezondheidspsychologie. Chris heeft expertise opgebouwd op het vlak van training en coaching van stressbeheersing en burn-out preventie en herstel. Ze ontwikkelde een teamcoachingstraject, specifiek op het voorkomen van burn-out in teamverband en geeft hierover gastcolleges aan de KULeuven. Chris geeft je telkens een aanpak die gebaseerd is op de recente wetenschappelijke bevindingen aangaande bevlogenheid, veerkracht, stress en werk.
Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.
Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.
Catherine behaalde een licentie Bestuurskunde en een pedagogisch diploma. Na jarenlange ervaring in de financiële wereld, doceert ze nu in volwassenenonderwijs en aan de AP-Hogeschool. Binnen Better Minds at Work adviseert en inspireert ze medewerkers en leidinggevenden om daadkrachtig het zelfvertrouwen te herwinnen en de innerlijke passie te tonen. Catherine begeleidt in stresssituaties leidinggevenden en medewerkers, en probeert communicatie tussen beide groepen te optimaliseren en zo het werkwelzijn van de verschillende stakeholders als einddoel te stellen.
Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering zoals stresshantering, gezonde leefgewoontes, faalangst, perfectionisme en negatieve denkpatronen. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In 2017 publiceerde ze haar eerste boek Denk Gezond Dieet Gezond (Lannoo). Naast individuele coaching geeft Anneleen ook workshops, trainingen in oplossingsgericht werken en teamcoaching.
Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.
Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Na een aantal jaren huisartspraktijk schoolde zij zich om tot bedrijfsarts. In die functie is zij nog steeds actief en ontmoet zij regelmatig werknemers met stressgerelateerde klachten. Zij is dan ook goed geplaatst om werkgerelateerde factoren correct in te schatten en daarin advies te verlenen. Door haar medische achtergrond kan zij ook lichamelijke klachten correct inschatten en hiervoor doorverwijzen. Vanuit haar interesse voor de stress en burn-outproblematiek en haar behoefte om mensen diepgaander en langduriger te kunnen begeleiden, volgde zij een opleiding tot coach en burn-out coach.
Monika De Crem heeft een master in de rechten en specialiseerde zich nadien in coaching (master NLP, trainer Insights Discovery en Professional Certified Coach). Monika stimuleert mentale veerkracht en een evenwichtige energiebalans en maakt zo ruimte voor nieuwe ideeën, frisse benaderingen en doelstellingen. Binnen Better Minds at Work richt ze zich zowel op coaching als workshops.
Elke Smeets is doctor in de psychologie en combineert haar academisch werk aan de Universiteit van Maastricht met coaching en therapie in de praktijk. Elke is een van de internationale experts rondom zelfcompassie en gaat vanuit de positieve psychologie telkens op zoek naar hoe veerkracht te versterken. Elke is bij de eerste lichting gecertificeerde mindful-self-compassion trainers in de wereld en ze verzorgt trainingen en masterclasses in binnen- en buitenland. Ze publiceerde in 2017 het boek Geluk en Optimisme (Uitgeverij Nieuwezijds).
Nathalie Seghers is Master in de Sociale en Culturele Agogiek en heeft doorheen haar carrière als HR Generalist de focus gelegd op het psychisch welbevinden van medewerkers. Ze benut haar groot inlevingsvermogen in haar activiteiten als professionele coach, begeleidt mensen in stress- en burn-out situaties, en geeft slachtoffers van trauma’s op het werk de nodige ondersteuning om het verwerkingsproces te bevorderen. Ze is tevens gespecialiseerd in familiale en sociale bemiddeling en geeft workshops rond verbindende communicatie en Insights Discovery profielen.
Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach. Binnen Better Minds at Work staat ze in voor diverse coachopleidingen, geeft ze workshops en is ze zelf coach. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen.
Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het familiebedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching in het Nederlands, Frans en Engels. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, efficiënt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.

In beeld

Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze Keynotes & Workshops?

Contacteer ons