Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingen

januari 2019

24jan18:3020:30Infosessie: Proeverij van onze coachopleiding - AntwerpenWil jij meer info over onze coachopleidingen? Ben je benieuwd wat ons onderscheidt van andere opleidingen? Maak kennis met ons team en proef alvast enkele onderwerpen van ons aanbod!

Details

Op donderdag 24 januari 2019 organiseert de Better Minds At Work Academy een infosessie (proeverij) over haar opleiding tot professioneel veerkracht (stress en burn-out) coach.

Wil je graag coachen in een professionele context, volg dan deze avond en kom meer te weten over de inhoud van onze opleiding, over het beroep als coach en kom ervaren hoe je op een bevlogen manier mensen kan aanzetten tot gedragsverandering.

Het volgen van de opleiding zorgt ervoor dat je het coachen kan inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te verbeteren. Je kan in je eigen praktijk of in je organisatie werken aan een coachend klimaat dat weerbaarheid, bevlogenheid, dynamiek en enthousiasme bevordert bij cliënten en medewerkers.

Als insteek hanteren we invalshoeken vanuit de positieve psychologie en de hefbomen om veerkracht en bevlogenheid te versterken: focus, bewustzijn, zelfsturing en optimisme.

De inhoud en de aanpak van de opleiding wordt steeds geactualiseerd en vernieuwd, en bouwt inhoudelijk sterk voort op kennisontwikkeling en terreinervaring van de jongste jaren van het Better Minds At Work Team in tal van sectoren.

De cursisten bestaan telkens uit een interessante mix van mensen uit verschillende contexten, met als gemeenschappelijke noemer: bevlogenheid.

PROGRAMMA

18.30  ontvangst met koffie/thee/broodjes

19.00  infosessie

20.30  afsluiter

ANNULATIEVOORWAARDEN

Dit event is gratis. Indien u door onvoorziene omstandigheden verhinderd zou zijn, gelieve dit dan uiterlijk 48 uren vooraf te melden.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Els Schepens

  Els Schepens

  Better Minds At Work

  Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach en heeft een eigen praktijk. Ze is freelance coach/trainer van het eerste uur voor BM@W en staat mee aan de wieg van de Better Minds Academy. Ze doceerde aan de TC-University in Rotterdam in de professionele coachopleiding. Aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) coacht ze leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. Els blikt terug op een jarenlange ervaring in het opleiden en trainen van mensen in diverse organisaties in transitie. Voor het expertisecentrum familiebedrijven van VKW-Limburg coacht ze familiebedrijven in vaak emotionele en complexe processen. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen. Ze geeft mensen de ruimte om te excelleren waarin ze goed zijn.

  Better Minds At Work

 • Johnny Weustenraed

  Johnny Weustenraed

  Better Minds at Work

  Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten. Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit als in non-profit organisaties. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Donderdag) 18:30 - 20:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17

Organisator

Team Better Minds At Workinfo@bettermindsatwork.com

Better Minds at WorkStokerijstraat 173e verdieping - ingang aan achterzijde Silo

Schrijf je in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info

info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23