Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

maart 2021

26maart09:3016:30Masterclass: Zet jezelf in de marktBoost je professionele zichtbaarheid en vindbaarheid met personal branding! Je persoonlijke merk is een combinatie van persoonlijke eigenschappen, waarden, sterke punten en passies. Het is ook de indruk die anderen van je krijgen op basis van al je acties. Een sterk persoonlijk merk is authentiek, en helpt je je sterke punten over te brengen. In deze interactieve open class leer je jezelf neerzetten als uniek en authentiek: in persoon, op papier en steeds belangrijker: online.

Details

De Better Minds Academy lanceert verdiepende trainingen voor coaches en HR professionals waarin we aan de slag gaan met allerlei coachmodellen, methodieken en inzichten om nog meer een coachprofessional te worden: een upgrade van kennis en skills. Deze masterclasses worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in om zo te komen tot collectieve kennis en kunde.

Realiseer je talenten en til jezelf naar een hoger niveau van functioneren. Zo verhoog je resultaten en voldoening.

INHOUD

Wie ben jij en wat doe je? Breekt het angstzweet je al uit bij het horen van deze vragen? Vind je het moeilijk om jezelf en wat je doet in de kijker te zetten? Je bent niet alleen. Veel (startende) freelancers en zelfstandigen worstelen hiermee en zoeken naar een manier die bij hen past om hun professionele zichtbaarheid te verhogen.

Onderzoek toont aan dat personal branding absoluut essentieel en fundamenteel is voor een geslaagde carrière. Als je zelfverzekerd kan uitleggen wie jij bent, waar je voor staat en waarvoor mensen bij jou terecht kunnen, heb je een belangrijk voordeel. Wie makkelijker, authentieker en meer ontspannen zichzelf durft laten zien en van zich laat horen, is bewezen succesvoller in het leven.

Ontwikkel je eigen merk als coach

Je persoonlijke merk is een combinatie van persoonlijke eigenschappen, waarden, sterke punten en passies. Het is ook de indruk die anderen van je krijgen op basis van al je acties. Een sterk persoonlijk merk is authentiek, en helpt je je sterke punten over te brengen.

In deze interactieve open class leer je jezelf neerzetten als uniek en authentiek: in persoon, op papier en steeds belangrijker: online.

Programma

 • Wat is personal branding is en waarom is het belangrijk.
 • Hoe begin je eraan? Tools om in kaart te brengen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.
 • Hoe word je er beter in? Tips voor meer zelfvertrouwen.
 • Hoe jij vanuit jouw personal branding je zichtbaarheid kunt vergroten.
 • Online zichtbaarheid en vindbaarheid:
  • Het belang van een sociale media strategie.
  • Welke online kanalen zijn er? Welke kies je?
  • Tips voor een professioneel profiel op Linkedin.
 • Netwerken: Breng je netwerk in kaart. Tips om ontspannen en met plezier te netwerken.
 • Powerful pitchen: Pak je podium en zorg dat ze je niet meer vergeten.

WAT NEEM JE MEE?

In deze interactieve open class zoomen we in op het doel en de voordelen van personal branding, hoe het je kan helpen, en waarom het zo belangrijk is om jezelf in de markt te zetten. We staan stil bij jouw kwaliteiten en interesses en hoe je deze op een spontane manier in de verf kan zetten: in je pitch, bij het netwerken en op sociale media.

DOOR WIE

Anja Van Nueten heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een multinational als verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development. Ze was nauw betrokken bij grote leer- en veranderingstrajecten waar coaching en begeleiding van medewerkers integraal deel van uitmaakten.

Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in burn-out- en loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Anja begeleidt voornamelijk bedienden en managementprofielen, alsook (startende) ondernemers. Zij combineert haar empathisch luistervermogen met een directe en krachtige vraagstelling die de coachee tot een hoger niveau van bewustzijn brengt. Haar persoonlijke ervaring met diverse thema’s binnen Human Resources en het bedrijfsleven, geeft haar een goede connectie met het dagelijkse leven van de coachee.

Als ‘Dreamcatcher en Matchmaker’ beschouwt ze het als een voorrecht om op de eerste rij te mogen zitten als mensen hun droom of talenten (her)ontdekken. Om hen te zien groeien, steeds meer zichzelf worden, steeds dichter bij een job die bij hen past. Heerlijk om te zien welke positieve flow er ontstaat in de rest van hun leven dankzij loopbaanbegeleiding!

Anja is coach en trainer en adviseert bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Wat anderen zeggen over de workshop ‘Zet jezelf in de markt’

 • De warme, menselijke aanpak van Anja creëert een sfeer van vertrouwen, die toelaat om meteen de diepte in te duiken en via allerlei praktische oefeningen de kern van je eigen ondernemersverhaal te kunnen blootleggen. Heel waardevolle workshop !
 • Fijne materie, mooi gebracht, inspirerend ook, met fijne oefeningen die rendement opleveren voor jezelf. Goed voorbereid door vooraf naar onze LinkedIn profielen en websites te kijken. Anja is toegankelijk! Sharing is caring!
 • Hele praktische en direct toepasbare oefeningen. Anja legt ook veel passie en enthousiasme in haar presentaties.

WANNEER

Deze masterclass vindt plaats op 26 maart 2021, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

We voorzien alles zodat het Corona-proof kan doorgaan.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €295. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Anja Van Nueten

  Anja Van Nueten

  Better Minds at Work

  Anja Van Nueten heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een multinational als verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development. Ze was nauw betrokken bij grote leer- en veranderingstrajecten waar de coaching en begeleiding van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Anja begeleidt voornamelijk bedienden en managementprofielen, alsook (startende) ondernemers. Zij combineert haar empathisch luistervermogen met een directe en krachtige vraagstelling die de coachee tot een hoger niveau van bewustzijn brengt. Haar persoonlijke ervaring met diverse thema’s binnen Human Resources en het bedrijfsleven, geeft haar een goede connectie met het dagelijkse leven van de coachee. Anja gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar dan ook het meest. Anja is coach en trainer en adviseert bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17

Schrijf je in

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23