Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

november 2019

07nov20:0022:00VOLZET - Workshop Mental CoachingAchter de fysieke prestaties van sporters gaat vaak een nog veel grotere mentale kracht schuil. Ook in je werk moet je continu presteren. Hoe pak je dit nu gezond aan, in je sport of op je werk? Dominique & Miet laten je kennis maken met mental coaching in deze workshop.

Details

WORKSHOP MENTAL COACHING DOOR MIET LEIJSSEN EN DOMINIQUE MONAMI!

 

MENTAAL FIT VOOR BETERE PRESTATIES, FOCUS EN ENERGIE!

Achter de fysieke prestaties van sporters gaat vaak een nog veel grotere mentale kracht schuil. Topsporters worden getraind om afleidingen te negeren, stress en angsten te verminderen en te focussen op hun prestaties. Ook in je werk moet je continu presteren. Hoe pak je dit nu gezond aan, in je sport of op je werk? Dominique & Miet laten je kennis maken met mental coaching in deze workshop!

Wil jij:

 • Betere prestaties kunnen neerzetten of een sportief/gezond doel realiseren?
 • Beter leren omgaan met stress en jezelf mentaal fris houden in je sport of op je werk?
 • Technieken aanleren om focus te vinden, je concentratie aanscherpen tijdens sportwedstrijden of in je werk?

Dan is deze workshop iets voor jou! Wat kan je verwachten?

 • Je ontdekt de impact van je brein op je lichaam en hoe je dit in beweging kan brengen of net wat meer onder controle kan houden
 • Je leert technieken om mentaal gericht te trainen op je doel (sportief of werkgerelateerd)
 • Je zet eerste stappen om jezelf mentaal gezond, fris en scherp te houden
 • Je krijgt een aantal gouden tips om mentaal sterker te staan in je sport of op het werk
 • Je krijgt inzicht in het mentaal trainingsprogramma dat de basis vormt van een gerichte mental coaching

MENTAL COACHES

Dominique Monami en Miet Leijssen van Better Minds Coaching van laten je op een frisse manier kennismaken met de werking van je brein en zullen je de voordelen van mental coaching laten ervaren. Dominique en Miet begeleiden reeds jaren sporters en mensen in het bedrijfsleven op vlak van focus, veerkracht en energie met als doel om betere prestaties neer te zetten en zich gelukkiger te voelen in hun sport of hun werk.

PRAKTISCH

Donderdag 7 november van 20 tot 22u in de Sportpraktijk (Geldenaaksebaan 329 te Heverlee). De sessie start stipt om 20u en duurt 1,5u. Daarna is er nog 30’ ruimte voor vragen en ronden we af met een drankje!

VOOR WIE?

Sporters en mensen uit het bedrijfsleven die meer focus, meer energie en minder stress willen. Kortom, iedereen die mentaal sterker wil staan en wil kennismaken met Mental Coaching, Miet en Dominique.

KOSTPRIJS

30 euro (of 45€ voor 2 personen)

Maak je inschrijving officieel door 30 (of 45) euro te storten op rekeningnummer BE29 7360 5495 0564 met vermelding van “workshop Mental Coaching” en je naam.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Dominique Monami

  Dominique Monami

  Better Minds Coaching

  Dominique heeft eerst een schitterende carrière opgebouwd als internationale toptennisster, gestoeld op talent, een ijzersterk karakter en een bijzondere mentale kracht. Ze was de eerste Belgische vrouw ooit in de Tennis Top 10 van de wereld! Ondertussen is ze 15 jaar actief in de bedrijfs- en sportwereld als mental coach. Als gecertificeerd performance coach (LinkUp coaching, Parijs) en veerkracht coach (Better Minds at Work), combineert Dominique haar rijke levenservaring als topsportster en haar coaching opleidingen om mensen meer energie en veerkracht te laten ontwikkelen. Ze staat bekend voor haar authenticiteit, positieve attitude en toegankelijkheid. Naast haar individuele coaching, geeft Dominique inspiratie sessies en workshops rond energie, motivatie, veerkracht en focus.

  Better Minds Coaching

 • Miet Leijssen

  Miet Leijssen

  Better Minds at Work

  Miet Leijssen is expert op vlak van veerkracht, worklife issues en focus. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Als coach, trainer en senior recruiter heeft ze duizenden mensen geïnterviewd, managers en directeurs begeleidt in talentbeslissingen, alsook loopbaanthema’s op de strategische kaart gezet. Nu is het al jaren haar missie om mensen te coachen, trainen of inspireren om terug meer energie te voelen in hun werk en hun leven. Zij heeft oog voor talenten en mensen laten (her)ontdekken wat deze talenten zijn en hoe je deze ten volle kan inzetten. Ze is gedreven in mensen zelf richting te laten geven in hun loopbaan en bewuste keuzes te laten maken. Als arbeidssociologe en gecertificeerd coach past zij een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings, trainingen en workshops. Ze is ook gecertificeerd Insights Discovery trainer. Miet staat positief en gepassioneerd in het leven en houdt van een waarderende en oplossingsgerichte aanpak. Mensen houden van haar enthousiasme, drive en pragmatisch – menselijke aanpak.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Donderdag) 20:00 - 22:00

Locatie

Sportpraktijk

Geldenaaksebaan 329 te Heverlee

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23