Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

november 2021

25nov09:3016:30Terugkomdag alumni: Talenten in kaartMaak tijdens deze opleiding kennis met verschillende oefeningen die je tijdens een coaching kan inzetten om talenten bij mensen te ontdekken. Vervolgens kan er gericht op zoek kan gegaan worden naar jobs of vrijetijdsbestedingen om deze in te zetten.

Details

Versterk je expertise als Better Minds alumni en leer tijdens verschillende terugkomdagen om je expertise als coach te verdiepen. Om je professionaliteit als veerkrachtcoach of stress en burn-out coach, loopbaancoach of organisatiecoach aan te scherpen, organiseert de Better Minds Academy een aantal verdiepingssessies.

Deze sessies inspireren je om je als coach steviger te positioneren ten aanzien van je cliënten, je collega’s en de markt. Je kan je cliënten beter motiveren tot gedragsverandering, je kan je team en collega’s inspireren en trots zijn op je vak als coach. Een prettige en efficiënte manier om je werkplezier te verhogen en up-to-date te blijven van werkwijzen.

INHOUD

Merk je dat de mensen die jij begeleidt weinig energie en voldoening halen uit hun job? Kijken ze er tegenop om te gaan werken omdat ze niet echt die dingen mogen doen die ze graag doen en goed kunnen? Of wil je misschien voor jezelf nog eens in kaart brengen wat precies de dingen zijn waar jij energie van krijgt zodat je meer flow kan ervaren?

De aandacht voor talenten komt vanuit de positieve psychologie. Mensen en hun unieke mogelijkheden vormen telkens opnieuw de vertrekbasis voor een coachproces. Wanneer iemand zijn talent(en) kan inzetten, leidt dat tot positieve emoties en het gevoel van subjectief welbevinden of geluk. Wie zich goed voelt op het werk, heeft meer plezier in wat hij doet, en kan meer dingen aan. Hoe vaker je dat kan doen, hoe gelukkiger en succesvoller je zal zijn.

Samen met een klant op ontdekkingstocht gaan naar zijn unieke sterktes is een kunst. Het vraagt onderzoek, de nodige reflectie, en een aanpak op maat van de leerstijl van je klant. We werken deze dag met specifieke methodieken om talenten naar boven te halen en via een krachtige vraagstelling in kaart te brengen.  We hanteren een werkvorm die ervoor zorgt dat de delta tussen de huidige en gewenst werksituatie helder in kaart wordt gebracht.

Maak tijdens deze opleiding kennis met verschillende oefeningen die je tijdens een coaching kan inzetten om talenten bij mensen te ontdekken. Vervolgens kan er gericht op zoek kan gegaan worden naar jobs of vrijetijdsbestedingen om deze in te zetten.

Als extraatje ontvang je een gratis exemplaar van de unieke Better Minds Coaching Box met Talenten en Waarden.

DOOR WIE

Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijk voor Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

WANNEER

Deze terugkomdag vindt plaats op 25 november 2021, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

We voorzien alles zodat de masterclass Corona-proof kan doorgaan.

VOOR WIE

Deze sessies zijn bestemd voor iedereen die reeds een coachopleiding heeft gevolgd, bij Better Minds at Work. Alle alumni zijn welkom; de sessies gaan door indien het minimum aantal van acht deelnemers is bereikt.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs bedraagt €150. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Anja Van Nueten

  Anja Van Nueten

  Better Minds at Work

  Anja Van Nueten heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een multinational als verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development. Ze was nauw betrokken bij grote leer- en veranderingstrajecten waar de coaching en begeleiding van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Anja begeleidt voornamelijk bedienden en managementprofielen, alsook (startende) ondernemers. Zij combineert haar empathisch luistervermogen met een directe en krachtige vraagstelling die de coachee tot een hoger niveau van bewustzijn brengt. Haar persoonlijke ervaring met diverse thema’s binnen Human Resources en het bedrijfsleven, geeft haar een goede connectie met het dagelijkse leven van de coachee. Anja gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar dan ook het meest. Anja is coach en trainer en adviseert bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Donderdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17

Schrijf je in

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23