Anne Everard

Anne Everard is een advocaat van opleiding. Na 20 jaar in nieuwe technologieën gewerkt te hebben, kon ze op een ochtend niet meer opstaan. Drie jaar later beschrijft ze haar ervaringen in haar boek ‘Burnout Guide’. Een zeer praktisch boek om de mechanismen van uitputting te begrijpen. Het boek is ook gepubliceerd in het Nederlands onder de titel “50 lepeltjes energie per dag” (Lannoo, 2018). Ze heeft een heel gevarieerde beroepservaring, van de particuliere sector, het publiek en ondernemerschap, evenals haar talenkennis. Deze ervaring kan ze gemakkelijk toepassen in functie van de doelgroep.

Lezingen

Hoe kunt u uw energie op een duurzame manier beheren?

In een levendige lezing, met veel voorbeelden uit het dagelijks leven, onderzoekt Anne Everard wat er in onze samenleving de afgelopen 10 tot 20 jaar is veranderd. Die veranderingen verklaren ook  het gevaar van een burn-out: mensen moeten meer alert zijn, weten niet wat hen energie geeft of kost, … Anne leert de deelnemers in haar lezing de 3 grote tekenen die uitputting vertegenwoordigen, te herkennen. En de theorie van haar boek, 50 lepeltjes energie per dag’ (Lannoo, 2018), leren je hoe je je energieniveau op een duurzame manier kunt beheren! Elke deelnemer krijgt een leuke kleine rode lepel om te reflecteren op hun niveau van energie in het dagelijks leven.

Boek deze lezing

De perfecte anti-burnout-dag!

Wat kun je doen om al je energie vandaag te behouden? Begin met het begrijpen van de theorie van ’50 kleine lepels energie’. Anne Everard bespreekt een doorsnee dag om te begrijpen wat ons energie bespaart en waar we het uitgeven. Laten we de sprintmodus verlaten om over te schakelen naar de marathonmodus!

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Anne Everard ervaren

“De conferentie van Anne Everard voor de 25 leden van ons Senior Leadership Team was zeer nuttig! De tips zijn direct bruikbaar voor onszelf en voor onze teams. Iedereen zou deze training moeten volgen!. We hadden het geprogrammeerd op vrijwillige registratie voor onze werknemers, maar we hebben daarna besloten dat het een verplichte training voor iedereen zou zijn. Echt top ;-)”

Dirk Oosterlinck et Dirk Van RoyEasyfairs Belgium - Managing Director et CEO Artexis Belgium

“Het boek van Anne Everard en haar zeer concrete lezing hebben in grote mate bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn van het onderwerp burn-out. De lezing was het startpunt voor andere acties in huis en, nog belangrijker, het hielp om te demystificeren wat burn-out is.”

Caroline CoesemansGoogle Belgium, Head of Legal and Public Policy

“Beste Anne, bedankt voor je uitstekende presentatie! Ik heb meteen al de eerste positieve resultaten gezien bij sommige aanwezigen;) waaronder ikzelf.”

Dieter W.

“Wat een mooie ontmoeting met Anne Everard. Ze vertelde in begrijpbare taal wat sommige van mijn collega's hebben of hebben meegemaakt. Dit maakte een open en eerlijk debat mogelijk. Dankjewel.”

Anne-Noëlle DeroubaixSPF Santé - Conseillère en prévention psychosociale

“Deze lezing biedt ons concrete hulpmiddelen om burn-out beter te begrijpen en te voorkomen.”

Anne-Françoise TasnierEurocontrol - People Development & Performance Management

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23