Herprogrammeren: Naar een nieuwe mindset! — — Better Minds at Work

Workshop Herprogrammeren: Naar een nieuwe mindset! 

Thema: Authentieke Intelligentie

Herprogrammeren: Naar een nieuwe mindset!

Elke computer heeft instellingen. Ons brein heeft die ook. Zo zijn er bijvoorbeeld instellingen voor bewustzijn, voor denken, voor herinneren en voor willen. En die instellingen, waar we ons vaak zelfs niet van zelfbewust zijn, hebben een immense impact op onze productiviteit, mentale wendbaarheid en reacties op verandering. In onze snel veranderende samenleving is het noodzakelijk om deze instellingen regelmatig onder de loep te nemen en te wijzigen. Maar kan dat überhaupt? Ja, in tegenstelling tot computers, die niet zelf hun instellingen kunnen wijzigen, zitten wij als mens wél achter de knoppen van ons brein. Ieder van ons beschikt over de mentale kracht om zijn leven, maar ook de koers van de organisatie, een nieuwe wending te geven.

In deze workshop kom je aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke modellen te weten wat jou echt motiveert om mee te evolueren met het digitale tijdperk en hoe jij je nieuwe gewoontes kan ontwikkelen om efficiënt je doel te bereiken.

Daarnaast kom je ook te weten wat jouw specifieke valkuilen zijn op het moment dat je onder druk komt te staan en welk effect jouw gedrag dan heeft op je collega’s en je productiviteit. Maar vooral: wat kan je doen om je daartegen te behoeden. Hoe maak je gewoonteverandering bij jezelf en anderen mogelijk?

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Belang van herprogrammering van je brein
 • Je wordt je bewust van een aantal vastgeroeste gewoontes en overtuigingen die je groei (en die van je team) belemmeren en leert wat je hieraan kan doen
 • Je wordt je bewust van jouw persoonlijke motivatie
 • Je ontdekt waar je op dit moment staat tussen de Calimero en de Calihero. Je leert om op een authentieke manier de transitie naar Calihero te stimuleren bij jezelf en anderen
Boek deze workshop

Contactformulier

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Contacteer ons voor meer info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23