Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

december 2022

14dec19:0023:00Boekvoorstelling: Minder werken, meer doenWil jij meer orde op zaken in je hoofd, je leven en je werk? Wees gerust: dit is niet het zoveelste boek over beter time management. Tijdens deze avond belicht auteur Anneleen De Lille hoe je telkens je dag met meer voldoening kan afsluiten en geeft ze je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

Details

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Dat je al je energie in je werk stopt en dat ze het thuis vaak met de restjes moeten doen?

Wees gerust: dit is niet het zoveelste boek over beter time management. Het zal je niet leren om nog harder te werken. Want dat doe je vast al. Dus nee: als je wil weten hoe je nog een versnelling hoger kunt schakelen, leg je dit boek beter aan de kant. In dit boek leer je net het belang van af en toe terug te schakelen en het overzicht te bewaren. Als je wil weten hoe je door minder te werken toch meer kunt doen en zo telkens je dag met meer voldoening kunt afsluiten, ben je wel aan het juiste adres.

Kan je het event niet bijwonen? Bestel hier jouw exemplaar!

Auteur

Topcoach Anneleen De Lille leert je om orde op zaken te stellen in je hoofd, je leven en je werk. Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

In dit boek toont ze hoe je de valkuilen van stress kunt herkennen zonder er zelf eerst in te tuimelen, geeft je concrete tools in handen om slechte gewoontes voorgoed overboord te gooien en leert je hoe je voortaan kunt focussen op de voor jou juiste dingen. Want gericht keuzes maken en daar dan voluit voor gaan, is de enige manier om eindelijk weer controle over je werk en je leven te krijgen. Het resultaat? Minder stress, betere resultaten én meer werkplezier!

WANNEER

Deze boekvoorstelling vindt plaats op woensdag 14 december 2022. 

19u30: Welkomstdrankje
19u45 Katrien van Oost – publisher bij Uitgeverij Lannoo – Do judge a book by its cover.
20u Anneleen De Lille –  keynote speaker – Minder werken, meer doen.
20u45 Oona Cromheecke – PhD i.o Neuropsycholgie – Waarom we het over work-life balans hebben.
21u Elke Geraerts – CEO Better Minds at Work – Klaar voor een mentale reset?
21u15: Samen genieten van een gezellige netwerkreceptie met lekkere hapjes

LOCATIE 

Horta Grand Café & Art
Hopland 2
2000 Antwerpen

PRIJS

De kostprijs bedraagt 75 euro.

VIP Tafel: 500 euro voor 6 personen; inclusief staantafel met logo, extra zichtbaarheid.

Dit bedrag is inclusief drank, hapjes en het boek Minder Werken, Meer Doen van Anneleen De Lille. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Indien door een force majeure zoals de covid pandemie de boekvoorstelling online moet doorgaan, bezorgen we jullie hiervoor een link en blijft je inschrijving op dezelfde wijze gelden. We voorzien dan extraatjes in de goodiebag ter vervanging van de hapjes en een creatieve oplossing die het mogelijk maakt om online na te praten met een aantal mensen.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd. Vijf dagen voor de start van het event, kan er niet kosteloos geannuleerd worden.

Tijdstip

(Woensdag) 19:00 - 23:00

Locatie

Horta Grand Café & Art

Hopland 2 2000 Antwerpen

Schrijf je in

    Sign up for our newsletter


    Contacteer ons voor meer info

    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23