Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

november 2019

28nov10:0017:00VOLZET - Dag van Authentieke IntelligentieLaat je tijdens de Dag van Authentieke Intelligentie inspireren en ontdek welke impact je kan hebben op de wereld van morgen, als individu en als organisatie. Maak kennis met ons AI aanbod tijdens een keynote en enkele ingrijpende speeddate-workshops.

Details

In de supermarkt is de kassierster vervangen door een handige zelfscanner, zelfrijdende auto’s zijn aan een opmars bezig, en slimme robots kunnen nu ook al een achterwaartse salto maken. Artificiële intelligentie rukt op en lijkt onverslaanbaar. Tijd om onze unieke menselijke kwaliteiten te versterken en optimaal te benutten!

Laat je tijdens de Dag van Authentieke Intelligentie inspireren en ontdek welke impact je kan hebben op de wereld van morgen, als individu en als organisatie. Maak kennis met ons AI aanbod tijdens een keynote en enkele ingrijpende speeddate-workshops. Beleef bovendien complete authenticiteit op de Kanaal site waar Axel Vervoordt zijn kunstzinnige stempel drukte; indien je wenst regelen we voor je een bezoek aan het Axel & May vervoordt foundation dat inmiddels wereldberoemde faam kent. De dag wordt helemaal compleet met een heerlijke lunch in Restaurant K van de Japanse topchef Hideki Matsuhisa.  

PROGRAMMA

10 uur: Verwelkoming

10.30 uur: Keynote lezing Authentieke Intelligentie door Elke Geraerts

aansluitend: speeddate workshop 1

LUNCH in Restaurant K

namiddag tot 17 uur: andere speeddate workshops te volgen alsook indien gewenst rondleiding in het Axel & May vervoordt foundation

 

Keynote Authentieke Intelligentie

De digitale revolutie is een feit, en dreigt ontelbare jobs te ontwrichten. Steeds luider klinkt de vraag of wij mensen nog wel kunnen opboksen tegen robots en artificiële intelligentie. In dit hoogst actuele betoog wijst Elke Geraerts erop dat het tijd wordt om technologie te demystifiëren, en de mens weer centraal te zetten. Ze onderzoekt met jou welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld. Een inspirerend manifest voor organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan.

Speeddates

Volgende speeddate workshops worden gegeven door de enthousiaste trainers van Better Minds at Work. Zij laten je graag proeven van de verschillende facetten van AI. In samenwerking met Xtra Interim organiseren we ook een workshop om jouw team en organisatie op een authentieke manier te laten ontwikkelen dankzij Management Drives.

Authentieke Intelligentie: het vermogen om je uniek menselijke kwaliteiten te versterken en te gebruiken. 

Zoals het feit dat een mens zichzelf kan heruitvinden, heroriënteren, een nooit eerder verkend pad bewandelen. De mens verlegt zijn grenzen elke dag opnieuw. Computers kunnen dit niet, zij zoeken hun antwoorden doorgaans in het verleden en kiezen altijd de meest logische weg. Dus: ons vermogen om te herprogrammeren, dat de basis vormt om meer uit je mentaal kapitaal te halen.

Een tweede uniek menselijke kwaliteit is ons vermogen om weerstand te bieden, in verzet te gaan. Een mens kan puur op basis van wilskracht zijn impulsen controleren. Een computer heeft geen wilskracht. Hij kan nee zeggen, the computer says no, maar enkel omdat de mens hem daartoe opdracht geeft. Een mens daarentegen, kan uitzonderlijk veel lef hebben en tegen de stroom in zwemmen wanneer niemand het verwacht.

Een derde kwaliteit is fantaseren, verbeelden, creëren. Het is dit vermogen dat ervoor gezorgd heeft dat we uit de donkere spelonken zijn ontsnapt en een wereld gecreëerd hebben van mensenrechten en landen, wolkenkrabbers, flipflops, roomijs en ja: AI.

De laatste puur menselijke kracht is ons vermogen om authentieke relaties uit te bouwen met onze medemens… Net daarom zijn wij er als soort in geslaagd heerser over de aarde te worden: omdat we diepere contacten kunnen uitbouwen met meer mensen dan eender welke andere diersoort.

Leer bovendien in een speeddate workshop om jouw uniek-menselijke kwaliteiten te (her)ontdekken, versterken en zichtbaar te maken als garantie voor je duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

Xtra Interim inspireert je om jouw authentieke organisatie en team te ontwikkelen vanuit de kracht van mensen met Management Drives. We creëren een gemeenschappelijke taal aan de hand van zes kleuren om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke drijfveren, motivatoren en valkuilen én die van je team. Deze taal kan dan gebruikt worden om de authentieke kracht van een team en ieder individu in de verf te zetten en gedrag bespreekbaar te maken.

WANNEER

De Dag van Authentieke Intelligentie vindt plaats op donderdag 28 november 2019, van 10-17.00 uur.

 

LOCATIE

De sessies gaan door op de authentieke Kanaal site, van de hand van Axel Vervoordt. Doorheen de dag is er de mogelijkheid voor een rondleiding in het wereldberoemde Axel & May vervoordt foundation. Deze plek zal je ongetwijfeld instant een positieve mindset geven.

PRAKTISCH

Voertaal is Nederlands. Je kan na inschrijving jouw voorkeur van speeddate workshops aangeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Indien je meer info wilt om te beslissen of dit evenement iets voor jou is, aarzel niet om ons te contacteren.

Dit evenement wordt georganiseerd door Better Minds at Work en Xtra Interim.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €175. Het boek Authentieke Intelligentie en voortreffelijke catering inbegrepen.

-> ACTIE: BRING A FRIEND/COLLEAGUE en betaal €320 samen.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 40% van deze sessie financieel te worden gesteund. Ons erkenningsnummer is DV.O216260 (op naam van Buysse-Geraerts).

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is mogelijk tot veertien dagen voor aanvang van de masterclass. Vanaf veertien dagen voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Tijdstip

(Donderdag) 10:00 - 17:00

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je in

    Sign up for our newsletter


    Contacteer ons voor meer info

    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23