Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

april 2020

01apr19:0021:00Inspirational evening: Kwaliteit van slaapWe slapen ongeveer 1/3 van ons leven. Daarom vormt onze nachtrust een belangrijk onderdeel van ons welbevinden. In deze masterclass krijg je meer inzicht in wat (goede) slaap is. We formuleren ook adviezen om de slaap ondanks externe omstandigheden te optimaliseren. Een masterclass met concrete tips om (nog) beter te slapen!

Details

Omdat mensen ongeveer 1/3 van hun leven slapen vormt slaap een belangrijk onderdeel van ons welbevinden. Kwaliteitsvolle slaap wordt geassocieerd met meer energie, meer focus en welbevinden. Naar schatting worden 50% van de mensen ooit in hun leven geconfronteerd met enige vorm van slapeloosheid. In deze lezing lezing krijg je meer inzicht in wat (goede) slaap is. Samen bekijken we het systeem dat ervoor zorgt dat we een kwaliteitsvolle slaap hebben en bespreken de impact van gedrag op onze slaap. We formuleren adviezen om de slaap ondanks externe omstandigheden (zoals shiftwerk of nachtwerk) te optimaliseren. Een keynote met concrete tips om (nog) beter te slapen.

Laat je op de avond van 1 april inspireren door Erik Franck. Hij formuleert adviezen om de slaap ondanks externe omstandigheden (zoals shiftwerk of nachtwerk) te optimaliseren. Een keynote met concrete tips om (nog) beter te slapen. Kortom, een inspirerende avond met een hapje en een drankje en nadien een netwerkmoment.

WAT NEEM JE MEE?

+ Een inzicht in het menselijke slaap/waaksysteem

+ Handvatten die je kan toepassen om je slaap te optimaliseren

+ Je kan je mogelijke slaapproblemen in een breder kader plaatsen en relativeren

DOOR WIE

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie.
Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds at Work geeft hij coaching en lezingen in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.

 

 

WANNEER

Deze inspirational drink vindt plaats op woensdag 1 april, van 19.00-21.00 uur.

LOCATIE – MEET OUR GENT HUB!

De sessies gaan door in Gent. Ze vinden plaats in een uniek huis dat verschillende artistieke plekjes heeft die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zullen geven. Deze plaats is makkelijk bereikbaar vanaf het station (op 3 min wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters).

 

 

 

 

 

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €60 of betaal €110 voor twee.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is mogelijk tot veertien dagen voor aanvang van de masterclass. Vanaf veertien dagen voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

  • Erik Franck

    Erik Franck

    Better Minds at Work

    Erik Franck is erkend psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is tevens Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Zijn onderzoek focust zich op ‘workforce management’ en ‘professional wellbeing’. Sedert 2003 werkt hij als klinisch psycholoog met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, workshops en lezingen in organisaties in binnen en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out en (coachend) leiderschap.

    Better Minds at Work

Tijdstip

(Woensdag) 19:00 - 21:00

Locatie

Gent

Koning Albertlaan 184

Schrijf je in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info

info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23