Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

mei 2020

19mei19:0021:00VOLZET - Online inspirational evening: Kwaliteit van slaapWe slapen ongeveer 1/3 van ons leven. Daarom vormt onze nachtrust een belangrijk onderdeel van ons welbevinden. In deze masterclass krijg je meer inzicht in wat (goede) slaap is. We formuleren ook adviezen om de slaap ondanks externe omstandigheden te optimaliseren. Een masterclass met concrete tips om (nog) beter te slapen!

Details

Ondervind jij sedert de Corona uitbraak problemen met slapen? Bijna een derde van de mensen zegt tijdens deze Corona crisis last te hebben van slaapproblemen. Dit kunnen zijn: inslaapproblemen, doorslaapproblemen, een niet verkwikkende slaap en een onrustige slaap met levendigere dromen dan gewoonlijk. Toch wel een aandachtspunt aangezien slaap je immuunsysteem kan ondersteunen en je dus iets minder vatbaar kan maken voor virale infecties.

Tijdens deze inspiratieavond gaan we hiermee aan de slag! Je krijgt een week op voorhand de opdracht om een slaapdagboek bij te houden zodat we tijdens dit 2 uur durende Webinar gericht aan de slag kunnen. We staan stil bij de impact van onzekerheid op onze slaap en bekijken het systeem en de voorwaarden voor een verkwikkende nachtrust. Een avond met veel tips en tricks toegepast op jouw situatie. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is gelimiteerd (dit om interactie te kunnen voorzien).

WAT NEEM JE MEE?

+ Een inzicht in het menselijke slaap/waaksysteem

+ Handvatten die je kan toepassen om je slaap te optimaliseren

+ Je kan je mogelijke slaapproblemen in een breder kader plaatsen en relativeren

DOOR WIE

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie.
Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds at Work geeft hij coaching en lezingen in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.

 

 

WANNEER

Deze online inspiratieavond vindt plaats op dinsdag 19 mei, van 19.00-21.00 uur.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €60 of betaal €110 voor twee.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is mogelijk tot veertien dagen voor aanvang van de masterclass. Vanaf veertien dagen voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Erik Franck

  Erik Franck

  Better Minds at Work

  Erik Franck is erkend psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is tevens Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Zijn onderzoek focust zich op ‘workforce management’ en ‘professional wellbeing’. Sedert 2003 werkt hij als klinisch psycholoog met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, workshops en lezingen in organisaties in binnen en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out en (coachend) leiderschap.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Dinsdag) 19:00 - 21:00

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23