Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

april 2023

27apr09:3016:30Masterclass: Coachen op angst en verlangenBen jij op zoek naar tools om cliënten die overspoelt worden door angsten, makkelijker tot gedragsverandering te krijgen? Schrijf je dan in en ontdek hoe deze masterclass je hiermee kan helpen. In deze masterclass wordt je bewust dat angst gaat over controle willen houden en het onzichtbare verlangen. Je leert stil te staan bij deze primaire emoties, de coachee zijn angst te laten omarmen en keuzevrijheid te ervaren.

Details

De Better Minds Academy lanceert verdiepende trainingen voor coaches en HR professionals waarin we aan de slag gaan met allerlei coachmodellen, methodieken en inzichten om nog meer een coachprofessional te worden: een upgrade van kennis en skills. Deze masterclasses worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in om zo te komen tot collectieve kennis en kunde.

Realiseer je talenten en til jezelf naar een hoger niveau van functioneren. Zo verhoog je resultaten en voldoening.

INHOUD

Angst kent vele vormen: angst voor een collega, om te falen, om patronen te doorbreken, om contact te leggen, om dik te worden, om te bellen, voor de toekomst en noem maar op.
Gelukkig weten we dat angst een beschermende functie heeft. Maar wat als de angst zo intens is dat men deze niet meer de baas is? Wat als angst aanzet tot vermijdingsgedrag, ons vasthoudt in strakke patronen en de vreugde van het leven ontneemt?

Vaak gaan we als coach veel te snel voorbij aan de angstgevoelens en richten we onze pijlen op ‘het anders denken’ en op het ‘out of the comfortzone’-komen. Maar zonder erkenning van de angst zal er geen verandering komen.

Ben jij op zoek naar tools om cliënten die overspoeld worden door angsten, makkelijker tot gedragsverandering te krijgen? Schrijf je dan in en ontdek hoe deze MASTERCLASS ANGST EN VERLANGEN je hiermee kan helpen. In deze masterclass wordt je bewust dat angst gaat over controle willen houden en het onzichtbare verlangen. Je leert stil te staan bij deze primaire emoties, de coachee zijn angst te laten omarmen en keuzevrijheid te ervaren.

Je leert om samen met je cliënt het probleem bij de oorzaak aan te pakken en hoe je cliënt anders kan omgaan met angst. We leren je hoe je via gesprekken en/of oefeningen op zoek kan gaan naar wat de cliënt nodig heeft om steviger in zijn schoenen te staan en je leert gedachtepatronen onder de loep te nemen. We staan stil hoe jij je cliënt meer kan laten openstellen in allerlei sociale situaties en geen schrik meer hoeft te hebben voor afkeuring of kritiek van anderen.

DOOR WIE

Johnny Weustenraed is Psychotherapeut in de Interactionele Vorming en Professionele Coach. Hij begeleidt al jaren cliënten met allerlei emotionele vraagstukken. Ook begeleidt hij managers en leidinggevenden, in diverse organisaties, hoe hij emoties in het team als een bron van informatie en kracht kunnen aanschouwen. Hij is jaren actie geweest binnen de expertisecel ACHT (Agressie en Conflict Hantering) en geeft les aan de University College Leuven-Limburg. Zijn aanpak is praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht, met concrete feedback en de nodige humor.

WANNEER

Deze masterclass vindt plaats op 27 april, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessie gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

VOOR WIE

Deze masterclass is ontwikkeld voor zowel professionele coachen, leidinggevende als HR professional.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €450. Prijzen zijn exclusief 21% btw. Gedeelde betaling is mogelijk in schijven. Contacteer ons om hierover af te stemmen. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Johnny Weustenraed

  Johnny Weustenraed

  Better Minds at Work

  Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten. Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit als in non-profit organisaties. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Donderdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23