Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

februari 2020

10feb09:3016:30Masterclass: Doelgericht doenDo the right thing & do the thing right! Ervaar jij veel drukte op je werk? En ben je op zoek naar een manier van werken waarin je overzicht kunt bewaren? De Doelgericht Doen Masterclass leert je een praktische methode waarmee je in korte tijd ontzettend veel winst boekt. Denk aan rust in je hoofd, minder stress en dat heerlijke gevoel van alles op orde hebben.

Details

Ervaar jij veel drukte op je werk? En ben je op zoek naar een manier van werken waarin je overzicht kunt bewaren? De Doelgericht Doen Masterclass leert je een praktische methode waarmee je in korte tijd ontzettend veel winst boekt. Denk aan rust in je hoofd, minder stress en dat heerlijke gevoel van alles op orde hebben.

Je Outlook-programma vormt de rode draad doorheen dit traject. We leren je een productiviteitsmethode die je helpt je te concentreren op wat op dit moment het belangrijkste voor je is. Om te weten wat het belangrijkste is om te doen, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt. Verwacht dat deze masterclass je brein drastisch ontlast!

Je leert je een aantal reflexen die meteen het verschil maken in je dagelijks werk. Met als gevolg:

+ Jij staat terug aan het roer: jij beheert je mailbox en je tijd, niet omgekeerd

+ Jij krijgt terug overzicht: je stelt duidelijke doelen, gaat vooruit en boekt resultaten

+ Jij bewaakt je grenzen en vermindert zo je kans op stress en burn-out.

+ Jij hebt volop energie, krijgt zin om erin te vliegen en geniet opnieuw van je job.

 

Programma

 • Eerste Hulp bij Outlook
  Stroomt je Outlook mailbox over? Is je agenda een chaos? Weet je niet waar eerst beginnen en werk je dus e-mail per e-mail? Boek je minder resultaten dan jij wilt? Met deze masterclass win je zeker één uur per dag, ga je elke avond naar huis met een lege inbox en krijg je terug controle, rust en energie.
 • Doelgericht Doen
  We brengen jezelf in kaart, met je sterktes, aandachtspunten en valkuilen, in relatie met je omgeving. Op basis van je energieprofiel stel je een actieplan op om doelgerichter te werken.
 • Opvolging vanop Afstand
  We inspireren je elke week met 1 e-mail om zo je actieplan vol te houden. Indien gewenst, is er coaching op afstand om gedurende een langere tijd de vinger aan de pols te houden.

 

Opgelet

We gaan daadwerkelijk praktisch aan de slag met je workload, mails, agenda en actielijsten! De focus ligt op deelnemers die gebruik maken van de volle Outlookversie  (helaas geen Mac of webvariant).

Wat anderen zeggen over de Masterclass “Doel Gericht Doen”

Iwan De Block, Business Development Manager Group Van Loon

Outlook was voor mij een e-mailprogramma. Ik werkte er 7 op 7 mee en kreeg zo’n 300 e-mails per dag. Ik was nieuwsgierig of ik er meer mee kon doen. Met de workshop ging er een wereld voor me open. Ik deel mijn tijd nu anders in: ik werk in blokken, leid meetings i.p.v. andersom, maak maandplanningen, enz. Mijn agenda is minder vol, mijn inbox ook. Ik kreeg een zelflerend systeem dat ik blijf verbeteren en dat werkt!

Maaike Coucke, Senior legal counsel NMBS

Mijn mailbox was ‘ontploft’ en ik kreeg mijn agenda niet onder controle. Ik had al een aparte Outlook- en time managementopleiding gevolgd, maar die hielpen niet. Werner de Vree combineert beide en maakt zo het verschil. Zijn trainingen zijn praktijkgericht en doorleefd: hij heeft duidelijk business-ervaring en weet waar de druk vandaan komt! Intussen volgden mijn collega’s de training ook en zetten we elkaar terug op de rails als het toch even dreigt fout te lopen. Een aanrader!

Wanneer

Dinsdag 10 februari 2019 van 9.30 tot 16.30 uur.

Vanaf heden kan je je inschrijven via onderstaande link. Het aantal plaatsen is beperkt tot 12 dus wie zich het eerst aanmeldt, krijgt de plek.

Waar

De sessies gaan door in Gent. Ze vinden plaats in een uniek huis dat verschillende artistieke plekjes heeft die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zullen geven. Deze plaats is makkelijk bereikbaar vanaf het station (op 3 min wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters).

Tarief

€365 . Dit bedrag is inclusief alle documentatie en catering.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund. Ons erkenningsnummer is DV.O216260 (op naam van Better Minds at Work BV).

 

 

 

 

 

Annulatievoorwaarden

Annulering is mogelijk tot drie weken voor aanvang van het seminar. Hiervoor wordt een bedrag van 95 Euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich wel altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Werner De Vree

  Werner De Vree

  Better Minds at Work

  Werner De Vree vervulde verschillende leidinggevende managementfuncties in binnen- en buitenland. Met een economisch-financiële achtergrond doet hij al meer dan 25 jaar op gedreven wijze wat écht werkt; puur praktijk, ondersteund door de nodige (management en psychologische) modellen maar no-nonsense, richting blijvende gedragsverandering en impact op de werkvloer. Met een sterke taak- & mensgerichte visie op teamdynamiek en -resultaat ondersteunt hij individuen, teams en bedrijven naar where the magic happens. Met humor als het even kan... :-)

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Maandag) 09:30 - 16:30

Locatie

Gent

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23