Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

mei 2022

02mei09:3012:30Masterclass: Focus @ workVraag jij je soms ook af hoe je in deze bijzondere tijd met zoveel mogelijk voldoening je werkdag kan afsluiten? Cruciaal hierbij is het vermogen om ons te focussen, ondanks stoorzenders op de thuis- of werkvloer en het gebrek aan de normale werkroutine. In deze masterclass word je bewust van je breincapaciteit, leer je hoe je brein in ‘focusmodus’ brengt en ga je je prioriteiten onder de loep nemen. Je ontdekt hoe je je mentaal kan trainen om zowel diepe focus te ervaren als jezelf mentaal in de ‘offline modus’ te krijgen. 

Details

Vraag jij je soms ook af hoe je je werkdag met voldoening kan afsluiten? Cruciaal hierbij is het vermogen om ons te focussen, ondanks stoorzenders op de thuis- of werkvloer en het gebrek aan de normale werkroutine. 

In deze masterclass word je bewust van je breincapaciteit, leer je hoe je brein in ‘focusmodus’ brengt en ga je je prioriteiten onder de loep nemen. Je ontdekt hoe je je mentaal kan trainen om zowel diepe focus te ervaren als jezelf mentaal in de ‘offline modus’ te krijgen. 

WAT NEEM JE MEE?

Via eenvoudige tools uit de wetenschap  ga je deze onmiddellijk in de praktijk omzetten. Je krijgt antwoorden op vragen zoals:

+ Wat zijn de voorwaarden voor een goede planning & organisatie?

+ Hoe kan je je aandacht correct verdelen volgens je breincapaciteit?

+ Wat is hét geheim om je werk succesvol gedaan te krijgen?

+ Hoe bescherm je jezelf, je collega’s (en je gezin) tegen information of work overload?

+ Hoe houd je jezelf gefocust als topsporter van je brein? 

Er worden handvaten aangereikt om de chaos in de communicatie te reduceren en hoe je jezelf en je team vooruit helpt met glasheldere afspraken over: 

+ Een juist gebruik van (digitale) communicatiekanalen

+ Het creëren van verbondenheid in een steeds meer digitale wereld

Je verlaat de masterclass met een concreet plan van aanpak om je focus, productiviteit en energie te boosten!

DOOR WIE

Miet is expert op vlak van focus en hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport & bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ze is een coach in hart en nieren die sterk gelooft in de kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven door weer te focussen wat écht bij hen past.

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (terug) in beweging.

WANNEER

Deze masterclass vindt plaats op 2 mei, van 9.30-12.30 uur. 

PRAKTISCH

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €195. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Syllabus en praktische oefeningen voor achteraf inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Miet Leijssen

  Miet Leijssen

  Better Minds at Work

  Miet Leijssen is expert op vlak van veerkracht, worklife issues en focus. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Als coach, trainer en senior recruiter heeft ze duizenden mensen geïnterviewd, managers en directeurs begeleidt in talentbeslissingen, alsook loopbaanthema’s op de strategische kaart gezet. Nu is het al jaren haar missie om mensen te coachen, trainen of inspireren om terug meer energie te voelen in hun werk en hun leven. Zij heeft oog voor talenten en mensen laten (her)ontdekken wat deze talenten zijn en hoe je deze ten volle kan inzetten. Ze is gedreven in mensen zelf richting te laten geven in hun loopbaan en bewuste keuzes te laten maken. Als arbeidssociologe en gecertificeerd coach past zij een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings, trainingen en workshops. Ze is ook gecertificeerd Insights Discovery trainer. Miet staat positief en gepassioneerd in het leven en houdt van een waarderende en oplossingsgerichte aanpak. Mensen houden van haar enthousiasme, drive en pragmatisch – menselijke aanpak.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Maandag) 09:30 - 12:30

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23