Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

december 2019

13dec09:3016:30VOLZET - Masterclass: Move your brain, get focused!Deelnemers werken tijdens deze masterclass actief mee en staan stil bij hun stoorzenders om focus te houden en ontdekken waarop ze zich écht willen focussen.

Details

Aandacht, aandacht! Het vermogen om geconcentreerd te blijven neemt af in deze online tijden. Goede prestaties haal je niet uit nog meer doen, maar door je energie te managen en te kiezen waarop je jouw aandacht wil richten. Kortom, werken met focus! Tijdens deze workshop zet je jouw brein mentaal en fysiek in beweging leer je technieken om meer focus en energie te ervaren en dus gelukkiger en succesvoller te worden op het werk en daarbuiten.

Deelnemers werken tijdens deze masterclass actief mee en staan stil bij hun stoorzenders om focus te houden en ontdekken waarop ze zich écht willen focussen. Via diverse oefeningen moedigen we zelfreflectie aan, krijg je de mogelijkheid je specifieke context te bespreken en worden ervaringen uitgewisseld. Bij elk thema word je uitgedaagd persoonlijke actiepunten te formuleren en hiermee aan de slag te gaan na de workshop.

WAT NEEM JE MEE?

+ Een makkelijk toepasbaar breintrainingsprogramma waarmee je onmiddellijk 1ste cruciale stappen zet naar meer focus

+ Praktische focustips & tools die onmiddellijk inzetbaar zijn in je dagelijks werk en privé

+ Inzicht in hoe je je brein in beweging kan zetten om jezelf mentaal gezond en scherp te houden

+ Flexibel, beheerst en gefocust aan de slag blijven onder druk of bij veranderingen

+ Afstand nemen van de waan van de dag

+ De chaos en stress van multitasking inruilen voor één taak met focus

+ Ontdekken waarop je je wil focussen – wat voor jou belangrijk is

DOOR WIE

Miet is expert op vlak van focus en hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport & bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ze is een coach in hart en nieren die sterk gelooft in de kracht van mensen om hun eigen leven richting te geven door weer te focussen wat écht bij hen past.

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Vanuit haar verleden in de competitiesport, zet Miet je met haar dynamische combinatie van expertise en mensenkennis (terug) in beweging.

WANNEER

Deze masterclass vindt plaats op vrijdag 13 december, van 9.30-16.30 uur. Er wordt lunch voorzien.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven. Er is gratis parking voor de deur.

PRAKTISCH

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €365 (lunch inbegrepen). We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn. Indien je inschrijft op één van onze andere masterclass, krijg je een korting van -10%.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 40% van deze sessie financieel te worden gesteund.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is mogelijk tot veertien dagen voor aanvang van de masterclass. Vanaf veertien dagen voor aanvang van de bijeenkomst bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Miet Leijssen

  Miet Leijssen

  Better Minds at Work

  Miet Leijssen is expert op vlak van veerkracht, worklife issues en focus. Ze heeft een ruime ervaring in HR-management in zowel kleine als grote ondernemingen. Als coach, trainer en senior recruiter heeft ze duizenden mensen geïnterviewd, managers en directeurs begeleidt in talentbeslissingen, alsook loopbaanthema’s op de strategische kaart gezet. Nu is het al jaren haar missie om mensen te coachen, trainen of inspireren om terug meer energie te voelen in hun werk en hun leven. Zij heeft oog voor talenten en mensen laten (her)ontdekken wat deze talenten zijn en hoe je deze ten volle kan inzetten. Ze is gedreven in mensen zelf richting te laten geven in hun loopbaan en bewuste keuzes te laten maken. Als arbeidssociologe en gecertificeerd coach past zij een waarderende en oplossingsgerichte aanpak toe in haar coachings, trainingen en workshops. Ze is ook gecertificeerd Insights Discovery trainer. Miet staat positief en gepassioneerd in het leven en houdt van een waarderende en oplossingsgerichte aanpak. Mensen houden van haar enthousiasme, drive en pragmatisch – menselijke aanpak.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23