Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

mei 2021

10mei09:3016:30VOLZET - Terugkomdag alumni: Belemmerende overtuigingen of herkaderenDeze terugkomdagen inspireren je om je als coach steviger te positioneren ten aanzien van je cliënten, je collega’s en de markt. Je kan je cliënten beter motiveren tot gedragsverandering, je kan je team en collega’s inspireren en trots zijn op je vak als coach. Een prettige en efficiënte manier om je werkplezier te verhogen en up-to-date te blijven van werkwijzen.

Details

Versterk je expertise als Better Minds alumni en leer tijdens verschillende terugkomdagen om je expertise als coach te verdiepen. Om je professionaliteit als veerkrachtcoach of stress en burn-out coach, loopbaancoach of organisatiecoach aan te scherpen, organiseert de Better Minds Academy een aantal verdiepingssessies.

Deze sessies inspireren je om je als coach steviger te positioneren ten aanzien van je cliënten, je collega’s en de markt. Je kan je cliënten beter motiveren tot gedragsverandering, je kan je team en collega’s inspireren en trots zijn op je vak als coach. Een prettige en efficiënte manier om je werkplezier te verhogen en up-to-date te blijven van werkwijzen.

INHOUD

Een overtuiging is een besluit dat men genomen heeft over zichzelf of de wereld waarin men leeft. Ze zorgen ervoor dat we de dingen begrijpen. Sommige overtuigingen zit zo diep verankert dat ze onszelf voortdurend blokkeren of afremmen. Herkaderen is dan de boodschap. Maar dit is voor ons als coach niet altijd even makkelijk. Het vraagt geduld, tijd, empathie en vaardigheden. Deze oefendag staat volledig in het teken van herkaderen. We gaan aan de slag met het leren analyseren van een overtuiging en met enkele specifieke methodieken zoals ‘De Museumtechniek’, de ‘R.E.T’-methodiek.

DOOR WIE

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

WANNEER

Deze terugkomdag vindt plaats op 10 mei 2021, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

We voorzien alles zodat de masterclass Corona-proof kan doorgaan.

VOOR WIE

Deze sessies zijn bestemd voor iedereen die reeds een coachopleiding heeft gevolgd, bij Better Minds at Work. Alle alumni zijn welkom; de sessies gaan door indien het minimum aantal van acht deelnemers is bereikt.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs bedraagt €150. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn.

Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Johnny Weustenraed

  Johnny Weustenraed

  Better Minds at Work

  Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Doorheen zijn loopbaan binnen de zorgsector raakte hij geboeid door menselijke gedragingen. Hij ondersteunt in zijn praktijk en in diverse organisaties mensen met stress en burn-outklachten. Hij is tevens docent aan de University Colleges Leuven-Limburg en traint leidinggevenden en groepen in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden zowel in profit als in non-profit organisaties. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Maandag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23