Better Minds Academy Opleiding

Keer terug naar opleidingenSchrijf je hier in

april 2022

19apr09:3016:30Masterclass: Zet jezelf in de marktBoost je professionele zichtbaarheid en vindbaarheid met personal branding! Je persoonlijke merk is een combinatie van persoonlijke eigenschappen, waarden, sterke punten en passies. Het is ook de indruk die anderen van je krijgen op basis van al je acties. Een sterk persoonlijk merk is authentiek, en helpt je je sterke punten over te brengen. In deze interactieve open class leer je jezelf neerzetten als uniek en authentiek: in persoon, op papier en steeds belangrijker: online.

Details

De Better Minds Academy lanceert verdiepende trainingen voor coaches en HR professionals waarin we aan de slag gaan met allerlei coachmodellen, methodieken en inzichten om nog meer een coachprofessional te worden: een upgrade van kennis en skills. Deze masterclasses worden steeds door experten en senior professionals gegeven. Tegelijkertijd brengen deelnemers ook hun eigen expertise in om zo te komen tot collectieve kennis en kunde.

Realiseer je talenten en til jezelf naar een hoger niveau van functioneren. Zo verhoog je resultaten en voldoening.

INHOUD

Wie ben jij en wat doe je? Breekt het angstzweet je al uit bij het horen van deze vragen? Vind je het moeilijk om jezelf en wat je doet in de kijker te zetten? Je bent niet alleen. Veel (startende) freelancers en zelfstandigen worstelen hiermee en zoeken naar een manier die bij hen past om hun professionele zichtbaarheid te verhogen.

Onderzoek toont aan dat personal branding absoluut essentieel en fundamenteel is voor een geslaagde carrière. Als je zelfverzekerd kan uitleggen wie jij bent, waar je voor staat en waarvoor mensen bij jou terecht kunnen, heb je een belangrijk voordeel. Wie makkelijker, authentieker en meer ontspannen zichzelf durft laten zien en van zich laat horen, is bewezen succesvoller in het leven.

Ontwikkel je eigen merk 

Je persoonlijke merk is een combinatie van persoonlijke eigenschappen, waarden, sterke punten en passies. Het is ook de indruk die anderen van je krijgen op basis van al je acties. Een sterk persoonlijk merk is authentiek, en helpt je je sterke punten over te brengen.

In deze interactieve open class leer je jezelf neerzetten als uniek en authentiek: in persoon, op papier en steeds belangrijker: online.

Programma

 • Wat is personal branding is en waarom is het belangrijk.
 • Hoe begin je eraan? Tools om in kaart te brengen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat.
 • Hoe word je er beter in? Tips voor meer zelfvertrouwen.
 • Hoe jij vanuit jouw personal branding je zichtbaarheid kunt vergroten.
 • Online zichtbaarheid en vindbaarheid:
  • Het belang van een sociale media strategie.
  • Welke online kanalen zijn er? Welke kies je?
  • Tips voor een professioneel profiel op Linkedin.
 • Netwerken: Breng je netwerk in kaart. Tips om ontspannen en met plezier te netwerken.
 • Powerful pitchen: Pak je podium en zorg dat ze je niet meer vergeten.

WAT NEEM JE MEE?

In deze interactieve open class zoomen we in op het doel en de voordelen van personal branding, hoe het je kan helpen, en waarom het zo belangrijk is om jezelf in de markt te zetten. We staan stil bij jouw kwaliteiten en interesses en hoe je deze op een spontane manier in de verf kan zetten: in je pitch, bij het netwerken en op sociale media.

DOOR WIE

Anja Van Nueten heeft meer dan 20 jaar ervaring bij internationaal productiebedrijf als verantwoordelijke People Development en Interne Communicatie.  Ze was nauw betrokken bij diverse leer- en veranderingstrajecten waar coaching van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Ze kent als geen ander het belang van veerkracht en welzijn en het positieve effect hiervan op mensen. Haar ervaring met diverse thema’s binnen HR en organisaties zorgt voor een grote connectie met de werkvloer. Anja genoot diverse opleidingen op het vlak van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching.

Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Ze gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar het meest. Via coaching en training inspireert ze medewerkers om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, op waarde te schatten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkgeluk. Ze reikt de juiste tools aan, op maat van ieders specifieke behoeftes en situatie, zodat mensen meer in hun kracht staan en effectief stappen durven zetten naar meer voldoening en welbevinden. Op de werkvloer maar ook in de privésfeer.

Anja is als coach en trainer een vaste waarde binnen het Better Minds-team rond thema’s als mentale veerkracht, loopbaanbegeleiding, stress-management, en personal branding. Ze heeft vele coaching- en trainingsuren op de teller staan met diverse profielen uit verschillende sectoren (Telenet, Praxair, Puratos, Vito, Absolem, Unizo, Bank van Breda, Uitgeverij Pelckmans, Sapim, Carglass, Volvo…)

Naast warm-menselijk is ze ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Wat anderen zeggen over de workshop ‘Zet jezelf in de markt’

 • De warme, menselijke aanpak van Anja creëert een sfeer van vertrouwen, die toelaat om meteen de diepte in te duiken en via allerlei praktische oefeningen de kern van je eigen ondernemersverhaal te kunnen blootleggen. Heel waardevolle workshop !
 • Fijne materie, mooi gebracht, inspirerend ook, met fijne oefeningen die rendement opleveren voor jezelf. Goed voorbereid door vooraf naar onze LinkedIn profielen en websites te kijken. Anja is toegankelijk! Sharing is caring!
 • Hele praktische en direct toepasbare oefeningen. Anja legt ook veel passie en enthousiasme in haar presentaties.

WANNEER

Deze masterclass vindt plaats op 19 april, van 9u30-16u30.

LOCATIE 

De sessies gaan door op een prachtige en inspirerende plek in Wijnegem, goed bereikbaar vanaf de snelweg. De Kanaal site is van de hand van Axel Vervoordt en heeft verschillende artistieke plekjes die je tijdens de opleiding een positieve mindset zullen geven.

Voertaal is Nederlands.

Indien je meer info wilt om te beslissen of deze masterclasses iets voor jou zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

PRIJS

De kostprijs voor de masterclass bedraagt €450. Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn. Minimum aantal deelnemers = 6.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 15 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 14 kalenderdagen voor aanvang bent u 25% van de inschrijvingsfee verschuldigd.

Deze opleiding wordt gegeven door

 • Anja Van Nueten

  Anja Van Nueten

  Better Minds at Work

  Anja heeft meer dan 20 jaar ervaring bij internationaal productiebedrijf als verantwoordelijke People Development en Interne Communicatie. Ze was nauw betrokken bij diverse leer- en veranderingstrajecten waar coaching van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Ze kent als geen ander het belang van veerkracht en welzijn en het positieve effect hiervan op mensen. Haar ervaring met diverse thema’s binnen HR en organisaties zorgt voor een grote connectie met de werkvloer. Anja genoot diverse opleidingen op het vlak van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Ze gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar het meest. Via coaching en training inspireert ze medewerkers om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, op waarde te schatten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkgeluk. Ze reikt de juiste tools aan, op maat van ieders specifieke behoeftes en situatie, zodat mensen meer in hun kracht staan en effectief stappen durven zetten naar meer voldoening en welbevinden. Op de werkvloer maar ook in de privésfeer. Anja is als coach en trainer een vaste waarde binnen het Better Minds-team rond thema’s als mentale veerkracht, loopbaanbegeleiding, stress-management, en personal branding. Ze heeft vele coaching- en trainingsuren op de teller staan met diverse profielen uit verschillende sectoren (Telenet, Praxair, Puratos, Vito, Absolem, Unizo, Bank van Breda, Uitgeverij Pelckmans, Sapim, Carglass, Volvo…) Naast warm-menselijk is ze ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

  Better Minds at Work

Tijdstip

(Dinsdag) 09:30 - 16:30

Locatie

Better Minds at Work

Stokerijstraat 17, 2110 Wijnegem

Schrijf je in

  Sign up for our newsletter


  Contacteer ons voor meer info

  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23