Nationale Nederlanden - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor Nationale Nederlanden

Beste Mandy,

Hartelijk bedankt voor je aanvraag voor de workshop Digital Balance, voor in jullie Nationale Nederlanden Fit programma.
Ik stuur je hierbij een offerte voor een workshop en een inspiratiesessie. Het verschil is dat een workshop interactiever is, voor maximaal 20 personen en zo’n 2 à 3 uur duurt. De grootte van de groep bij een inspiratiesessie heeft geen maximum en de sessie duurt zo’n 1 à 1.5 uur. Dan kun je beide even vergelijken.

Wij kunnen zowel naar Den Haag als Rotterdam komen, geen probleem. We kunnen ook altijd in het Engels spreken, maar tweetalig raden wij af omdat dat erg onrustig is voor zowel het publiek als voor de spreker zelf. We kunnen uiteraard even bellen om te bespreken wat jullie wensen zijn om te zien of we ons daar aan aan kunnen passen. Het annuleringsbeleid vind je achteraan de offerte. Tenslotte, met betrekking tot je vraag wanneer de workshop gegeven kan worden; graag ongeveer een maand van tevoren boeken maar als jullie een bepaalde datum dichterbij in gedachten hebben kunnen we uiteraard kijken of dat nog mogelijk is.

We zien jullie feedback tegemoet.

Hartelijke groeten,

Sabine Wanmaker

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken