FOD Financiën – SPF Finances - Better Minds at Work Skip to main content

Offerte voor FOD Financiën - SPF Finances

Beste Caro, 

In het kader van het project burn-outpreventie organiseren jullie binnen de FOD Financiën in de loop van 2020 een studiedag “verhoog je mentale veerkracht” voor alle medewerkers en leidinggevenden. Deze sessie zal in totaal 4 keer plaatsvinden waaronder 2 NL-sessies en 2 FR-sessies en dit op 3 verschillende locaties.

Op het dagprogramma staat: een presentatie van de ondersteuning die FOD Financiën aanbiedt inzake stress en burn-outpreventie, een workshop rond “emotionele intelligentie”, “draagkracht en draaglast in het team” en “fit in je hoofd, goed in je vel” aangeboden door onze Academie.

Voor de interactieve workshop in de namiddag willen jullie graag mogelijks beroep doen op Better Minds at Work, als externe spreker. Leerdoelstelling van deze workshop is het op een ludieke én leerrijke manier kennis maken met de impact van stress op het brein waarbij tips worden aangereikt om beter om te gaan met stress.

Better Minds at Work kan hier met onze verschillende inspiratiesessies zeker een antwoord een antwoord bieden. Hieronder lichten we onze aanpak graag verder toe.

Van harte,

An Verheyen - Better Minds at Work
 

Video corner

Sharing is caring

Kennisdeling is één van onze belangrijkste waarden.
Indien je onze boeken wilt aankopen voor je medewerkers, dan bieden wij je graag een groepsprijs aan. Contacteer ons voor meer info.

Ontdek hier onze boeken