Christianne Leenhouts

Terug naar andere teamleden

Christianne Leenhouts

Christianne is neuropsycholoog en is al haar hele leven gefascineerd door mensen én organisaties. Tijdens haar mooie carrière bij Randstad en PWC  heeft ze vele grote HR verandertrajecten begeleid, waaronder in PWC zelf. Christianne is daarnaast lecturer aan de Vrije Universiteit op het gebied van integer gedrag en geeft ook colleges bij de School of Life over filosofie en psychologie. Door haar brede praktijk ervaring in het analyseren, faciliteren én coachen bij verandering in heel diverse organisaties neemt ze de groep mee en geeft ze een genuanceerd en praktisch beeld over verandering. Energiek én met praktische tips en tools lopen deelnemers de sessie uit.

Hoe anderen Christianne Leenhouts ervaren

“Christianne heeft ons begeleid in een proces dat benaderbaar en begrijpelijk is. Ze heeft een natuurlijke manier om zowel individuen als groepen op hun pad te begeleiden en een vertrouwelijke omgeving te bieden om gedachten te delen. Ze reflecteerde zowel op inhoud als op onze metacommunicatie om ons als geheel te laten groeien.”

Niels WesbeekBusiness Transformation Lead Digital Finance at Royal Schiphol Group

“Christianne is een authentiek persoon, die een gevoelige bedrijfsgevoeligheid combineert met duidelijke inzichten in mensen. Ze komt echt tot de kern van de zaak, met haar visie op leiderschap, cultuur en gedrag in lijn met zakelijke uitdagingen.”

Astrid Tebberman – Peter HueskenSenior Director Change & Leadership at PWC

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23