Deborah Van den Bos

Terug naar andere teamleden

Deborah Van den Bos

Deborah van den Bos coacht en traint professionals en leidinggevenden om hun focus, impact en zelfvertrouwen te versterken en haalt zo de meest krachtige versie in mensen naar boven. Haar inspirerende workshops en lezingen zitten vol praktische tips en inzichten die zijn toegespitst op de praktijk. Door het vergroten van het zelfbewustzijn met inzichten vanuit de positieve psychologie, weet ze deelnemers te bewegen om dingen vanaf morgen anders te doen. Haar bevlogenheid en enthousiasme werken aanstekelijk en haar verfrissende aanpak, directheid en humor maken de workshops toegankelijk.

Haar liefde voor mooie verhalen en storytelling kan zij kwijt als sprekerscoach voor sprekers van diverse TEDx-podia en het geven van presentatietrainingen. Haar expertise heeft ze opgebouwd door al op jonge leeftijd in een leidinggevende rol te werken en hierbij intuïtief te ontdekken hoe je groei bij mensen stimuleert en duurzame gedragsverandering realiseert. Met 20 jaar aan ervaring in management en directiefuncties kan zij zich goed verplaatsen in situaties en deelnemers nieuwe inzichten en tools aanreiken die hen weer een stap vooruit helpen. ‘Your only limit is you’ is haar persoonlijke motto waarmee ze het vonkje voor groei graag ook bij anderen aansteekt.

Hoe anderen Deborah Van den Bos ervaren

“De teamsessie om elkaar beter te leren kennen en de samenwerking te verbeteren vond ik zeer positief. Ik was blij verrast dat iedereen zo actief en betrokken was en zich ook echt durfde bloot te geven. Deborah is in staat om dat comfort te geven, dat is heel fijn.”

FriedaCategory Manager Hema

“De opleiding met Deborah was bijzonder interactief, met een goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Dit in combinatie met opbouwende persoonlijke begeleiding en feedback. Deborah doet dit op een actieve, inspirerende en motiverende manier. Zonder twijfel is dit binnen mijn opleidingstraject de meest leerrijke en relevante training die ik genoten heb!”

LeanderProject leader Bpost

“Met Deborah haar rust en toegankelijkheid durf je uit je comfortzone te stappen en blijven je zenuwen onder controle. Gecombineerd met haar directheid maakt dat je heel duidelijk weet wat je valkuilen zijn. Deborah houdt een goede spiegel voor en laat je stralen!”

Tamara Amian-ReunisHR Manager van Opdorp transportgroep

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23