Johnny Weustenraed

Terug naar andere teamleden

Johnny Weustenraed

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Hoe anderen Johnny Weustenraed ervaren

Ik heb Johnny leren kennen als coach en trainer betreft veerkracht bij Bank Van Breda. Johnny’s professionalisme, diepgaande kennis van de materie en pragmatische aanpak, vielen onmiddellijk op. Hij brengt zijn kennis op een aantrekkelijke en interactieve manier over, en werkt op maat van elke groep. Johnny bezit het talent om een groep en individuen goed aan te voelen. Als gesprekspartner is Johnny zeer aangenaam. Hij heeft een authenticiteit, die uniek is. Er ontstaat snel een vertrouwensband, omdat Johnny zeer transparant en respectvol tewerk gaat. Bij Bank Van Breda leggen we de lat hoog, maar Johnny overtreft op alle vlakken onze verwachtingen. Het is een voorrecht om met hem te mogen samenwerken.

Katrien Op de BeeckHR Business Partner bij Bank Van Breda

De coach-opleiding van Better Minds heeft een grote impact gehad op mijn professionele leven. Els en Johnny vormen dan ook een ijzersterk team. Zelden zag ik 2 trainers die zo mooi op elkaar zijn ingespeeld en die als het ware spelenderwijs de groep naar een hoger niveau tillen. Waarmee beide bewijzen dat ze op die plek thuishoren en coaching écht hun tweede natuur is.

M. LoopDeelnemer coachopleiding

Johnny heeft een heel grondige kennis en praktijkervaring met coaching. Dat voel je zo. Hij kan het publiek ook erg boeien en de aandacht er bij houden. Alle lesmomenten worden levendig en met veel enthousiasme gebracht. Dat is erg prettig om te mogen ervaren.

Hans DestryckerHR-beleidsmedewerker - Agentschap Overheidspersoneel

Uitzonderlijk ervaren trainers die praktijkervaring mooi combineren met theoretische kaders. Els en Johnny ademen het coach zijn ten volle uit in hun doen en zijn. Er is een mooie congruentie tussen de kaders en inzichten die ze aanbrengen, hoe dit tot uiting komt in de praktijkoefeningen én hoe ze het proces begeleiden. Zoals ze zeggen: "the proof of the pudding is in the eating..." dankzij de opleiding heb ik een grotere range ontwikkeld als (veerkracht)coach: ik heb pianotoetsen die ik kende, maar al lang niet meer gebruikte herontdekt én nieuwe toetsen leren kennen, waardoor ik méér en gevarieerder kan spelen.

Jessica BastiaenssensUZ Gent

Els en Johnny blinken uit door hun mensgerichte, positieve en oplossingsgerichte benadering en door hun praktische en creatieve aanpak. Ze zijn beiden heel onderlegd en deskundig en hebben bakken ervaring in de materie die ze brengen. Er werd steeds zorg besteed aan het aanreiken van verdiepende literatuur.

Geert De VooghtWZC Sint-Vincentius

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23