Johnny Weustenraed

Terug naar andere teamleden

Johnny Weustenraed

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, effici├źnt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Hoe anderen Johnny Weustenraed ervaren

“De coach-opleiding van Better Minds heeft een grote impact gehad op mijn professionele leven. Els en Johnny vormen dan ook een ijzersterk team. Zelden zag ik 2 trainers die zo mooi op elkaar zijn ingespeeld en die als het ware spelenderwijs de groep naar een hoger niveau tillen. Waarmee beide bewijzen dat ze op die plek thuishoren en coaching ├ęcht hun tweede natuur is.”

M. LoopDeelnemer coachopleiding

“Johnny heeft een heel grondige kennis en praktijkervaring met coaching. Dat voel je zo. Hij kan het publiek ook erg boeien en de aandacht er bij houden. Alle lesmomenten worden levendig en met veel enthousiasme gebracht. Dat is erg prettig om te mogen ervaren.”

Hans DestryckerHR-beleidsmedewerker - Agentschap Overheidspersoneel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23