Marieke Veenstra

Terug naar andere teamleden

Marieke Veenstra

Marieke creëert vooruitgang, groei en impact in bedrijven die van waarde willen blijven in een veranderende toekomst van werk.

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen Human Resources in rollen als (interim)manager, HR Business Partner, talentmanager en trainer/coach. Met een flinke dosis aanstekelijke energie, een hoge mate van oprechte aandacht en een nuchtere kijk brengt ze anderen in beweging vanuit focus op talenten, sterke punten en energiegevers.

Haar passie voor gelukkig werken zet ze om naar praktische tips en inzichten voor personen, teams en organisaties om op die manier wendbaarheid en productiviteit te verbeteren.

Hoe anderen Marieke Veenstra ervaren

“Marieke is een enthousiaste, betrokken en deskundige coach. Ze kan de medewerkers in hun kracht zetten om het uiterste uit zichzelf te halen. Ze laat medewerkers groeien in hun eigen proces waarin ieder een persoonlijk doel heeft. Marieke neemt verantwoordelijkheid voor haar opdracht en werkt nauwkeurig naar haar doel. Een fijne coach die weet wat SAMEN WERKEN is!”

Eefje VerschuurenAfdelingshoofd bloedafname

“Marieke is een onafhankelijk denker en doener. Ze ziet scherp wat er gebeurt op de werkvloer en kan dat door haar passie, 100% inzet en sterke visie omzetten naar resultaat. Een heel fijn persoon om mee samen te werken, door haar combinatie van gedrevenheid en oprechte interesse in mensen.”

Peter HueskenDirecteur General Staffing

“Combineer een positief kritische houding, met een dosis empathie, een gezond portie lef en een scherp zakelijk inzicht, dan kom je uit bij Marieke. De jaren dat we samen hebben gewerkt, en nu nog, is ze meer dan regelmatig een klankbord voor mij geweest. Ze is hierbij niet bang om te confronteren en te benoemen wat ze ziet. Marieke gelooft in ieders toegevoegde waarde en heeft oog voor het individu. Ze is bovendien niet bang om kritisch te zijn naar haar eigen rol.”

Yvette van Dijk-GoethartManager Top Secretaries Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23