Sabine Wanmaker

Terug naar andere teamleden

Sabine Wanmaker

Sabine Wanmaker is Consultant voor Better Minds at Work. Ze is doctor in de psychologie (Erasmus Universiteit Rotterdam) en maakte na haar doctoraat de overstap naar de HR wereld om haar wetenschappelijke inzichten in de praktijk te brengen. Bij Shell deed ze brede ervaring op in Nederland en Polen: van beloningsbeleid, HR analytics, het vergroten van medewerkersbevlogenheid tot het adviseren van leidinggevenden. Haar interesse in maatschappelijke uitdagingen en strategische HR brachten haar bij de Gemeente Amsterdam, waar ze haar vaardigheden rond strategisch advies verder ontwikkelde. Sabine geeft bevlogen lezingen – van Kaapstad, New York, Hongkong tot Lima en weet als geen ander met haar energie mensen en groepen te enthousiasmeren. Sabine is erop gebrand om de beste, integrale oplossing voor elke uitdaging te vinden.

Hoe anderen Sabine Wanmaker ervaren

“Sabine werkte als HR business partner met mijn team. Ze is sociaal, proactief, authentiek en verantwoordelijk. Ze is een erg gedreven professional met veel kennis en heeft zowel ons team als ons management team geholpen. Het was een plezier om met Sabine te werken.”

Han ter HorstVice President Finance in Shell

“Sabine combineert een nieuwsgierige en analytische geest met creatieve ‘doekracht’. Ze weet mensen en vraagstukken in beweging te krijgen en stopt pas als het resultaat bereikt is. Daarnaast is Sabine een teamspeler pur sang en bovenal een plezierige en enthousiaste collega.”

Roger van LierManager Organisatie Ontwikkeling Gemeente Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23