Tessa van Grafhorst

Terug naar andere teamleden

Tessa van Grafhorst

Tessa traint en coacht mensen op het gebied van zichtbaarheid in de breedste zin van het woord. Tessa volgde de master Kunstbeleid en -management aan de Universiteit Utrecht en is haar loopbaan gestart als presentatiecoach en -trainer. In deze functie helpt ze mensen binnen organisaties om met kwetsbaarheid te staan en te spreken voor publiek. Het bouwen van verhalen, het inspireren van mensen, het maken van oprecht contact. Dit vak heeft zij in de loop der jaren uitgebreid met begeleiding op de mentale kant van het zichtbaar zijn. Ze combineert training in vaardigheden met de training van het brein. Tessa’s enthousiasme en de persoonlijke verbinding die ze weet te creëren met haar deelnemers maakt haar tot een bevlogen en betrokken trainer. ‘Practice what you preach’ is waar ze voor staat én waar ze om gewaardeerd wordt in haar trainingen.

Hoe anderen Tessa van Grafhorst ervaren

“Door haar enthousiasme, energie en oprechte nieuwsgierigheid weet Tessa als geen ander hoe ze haar deelnemers actief kan betrekken tijdens haar workshops. Ze is kort en bondig in haar verhaal en zorgt voor een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ze laat je veel oefenen en ervaren, zodat je de aanpak volledig in de vingers krijgt. Hierdoor geeft ze je zelfvertrouwen en dat maakt dat je echt zin hebt om het geleerde de volgende dag meteen toe te passen. Het is elke keer weer een feestje om met Tessa samen te mogen werken!”

Andrea van de RozenbergFlower Training, Coaching & Advies

“De eendaagsetraining die ik bij Tessa heb gevolgd, was zo goed! De dag was erg prettig opgebouwd en de manier van coachen van Tessa is heel betrokken en rustig. Erg fijn!”

Jantine HomanBeleidsmedewerker Ministerie van VWS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23