Werner De Vree

Werner De Vree vervulde verschillende leidinggevende managementfuncties in binnen- en buitenland, Met een economisch-financiële achtergrond doet hij al meer dan 25 jaar op gedreven wijze wat écht werkt; puur praktijk, ondersteund door de nodige (management en psychologische) modellen maar no-nonsense, richting blijvende gedragsverandering en impact op de werkvloer. Met een sterke taak- & mensgerichte visie op teamdynamiek en -resultaat ondersteunt hij individuen, teams en bedrijven naar where the magic happens. Met humor als het even kan…

Hoe anderen Werner De Vree ervaren

“Mijn mailbox was ‘ontploft’ en ik kreeg mijn agenda niet onder controle. Ik had al een aparte Outlook- en time managementopleiding gevolgd, maar die hielpen niet. Werner de Vree combineert beide en maakt zo het verschil. Zijn trainingen zijn praktijkgericht en doorleefd: hij heeft duidelijk business-ervaring en weet waar de druk vandaan komt! Intussen volgden mijn collega’s de training ook en zetten we elkaar terug op de rails als het toch even dreigt fout te lopen. Een aanrader!”

Maaike CouckeSenior legal counsel NMBS

“Outlook was voor mij een e-mailprogramma. Ik werkte er 7 op 7 mee en kreeg zo’n 300 e-mails per dag. Ik was nieuwsgierig of ik er meer mee kon doen. Met de workshop Doelgericht doen ging er een wereld voor me open. Ik deel mijn tijd nu anders in: ik werk in blokken, leid meetings i.p.v. andersom, maak maandplanningen, enz. Mijn agenda is minder vol, mijn inbox ook. Ik kreeg een zelflerend systeem dat ik blijf verbeteren en dat werkt!”

Iwan De BlockBusiness Development Manager Group Van Loon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23