Fleur Claesen - Better Minds at Work Skip to main content

Fleur Claesen

Fleur is professioneel muzikant en performance coach. Presteren onder druk is haar als concertpianiste niet onbekend. Tijdens haar eigen zoektocht raakte ze gepassioneerd door de vraag hoe je consistent presteert. Op een manier die gezond is voor je lichaam en geest. En hoe je hierbij zelfs tot betere prestaties komt.

Fleur behaalde haar certificaat van Veerkrachtcoach bij Better Minds Academy. Ze voegde ook een diploma Praktische Psychologie toe aan haar palmarès. Ondertussen legt ze zich nog verder toe op sportpsychologie.

In haar praktijk begeleidt Fleur zowel muzikanten als sportlui. En iedereen die op een hoger niveau gezonde prestaties wil neerzetten. Ze maakt hierbij steeds de synergie tussen gezondheid en performen.

Als performance coach is ze ook verbonden aan coachpraktijk ToBe Kempen.

Lezingen

Self-conducted performance

Hoe til je je prestaties naar een hoger niveau? Zonder het welzijn van je lichaam en geest in gevaar te brengen?

Als concertpianiste weet Fleur als geen ander wat presteren onder druk inhoudt. In deze muzikale lezing bundelt ze haar ervaring met topprestaties op het podium met haar kennis van veerkracht- en sportcoaching.

Dagelijks leveren we activiteiten of prestaties waar stress en druk bij komen kijken. In deze keynote bouwen we laag voor laag een stevige mentale basis op. Zo ontdek je je eigen tools om tot “self-conducted performances” te komen. Inzetbaar op vele fronten in jouw leven.

Fleur verweeft haar muziek live of via presentatie in haar lezing. Zo wordt deze keynote een zinnenprikkelende totaalbeleving. De symfonie van gezondheid en performance vormt een krachtige partituur voor een gezonder en evenwichtiger leven.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23