Transformatie - Better Minds at Work Skip to main content

Consultancy

Wij geven advies hoe je als organisatie een HR beleid uitstippelt. Wat zijn de HR ingrediënten om je bedrijf future-proof te maken? We werken samen een welzijnsbeleid uit, zoomen verder in op de preventie en re-integratie na burn-out, houden de vinger aan de pols wat betreft stress en energie en we co-creëren een organisatie die excelleert in change fitness.

Human Capital Scan

Better Minds at Work biedt een psychosociale stress risicoanalyse aan. De Belgische wetgeving verplicht bedrijven om de psychosociale stress risicofactoren in kaart te brengen.

Bekijk Human Capital Scan

Focusbeleid

Zit u met vragen omtrent het al dan niet opstellen van richtlijnen inzake connectiviteit? Hoe gaat u als bedrijf of leidinggevende om met flexwerken en “het recht op onbeschikbaarheid of deconnectie”?

Bekijk focusbeleid

Welzijnsbeleid

Wil je in jouw organisatie een nieuw welzijnsbeleid opzetten? Een beleid dat verder gaat dan preventie van stress en burn-out? Onze consultants helpen je op weg.

Bekijk welzijnsbeleid

Re-integratie expertise

Er zijn nooit méér langdurig zieken geweest dan vandaag. Wil je uitgevallen medewerkers opnieuw duurzaam integreren op de werkvloer? Dan heb je een onderbouwd beleid en deskundige begeleiding nodig. Ons expertenteam heeft alle know-how in huis.

Bekijk re-integratie expertise

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23