Transformatie

Wij geven advies hoe je als organisatie een HR beleid anno 2020 uitstippelt. Wat zijn de HR ingrediënten om je bedrijf future-proof te maken? We werken samen een welzijnsbeleid uit, zoomen verder in op de preventie en re-integratie na burn-out, houden de vinger aan de pols wat betreft stress en energie en we co-creëren een organisatie die excelleert in change fitness.

Change

Hoe veranderingsvaardig is jouw organisatie vandaag? En wat kan Better Minds at Work hierin voor jouw organisatie/team betekenen? Pia Buysse is uw klankbord, samen met verschillende experts in het team van Better Minds at Work.

Bekijk change

Stress & Burn-out

Samen met een aantal sleutelfiguren in je organisatie stellen we een ‘toolkit’ samen als leidraad bij burn-out preventie en re-integratie.

Bekijk stress & burn-out

Stress en energie

Better Minds at Work biedt een psychosociale stress risicoanalyse aan. De Belgische wetgeving verplicht bedrijven om de psychosociale stress risicofactoren in kaart te brengen.

Bekijk stress en energie

Focusbeleid

Zit u met vragen omtrent het al dan niet opstellen van richtlijnen inzake connectiviteit? Hoe gaat u als bedrijf of leidinggevende om met flexwerken en “het recht op onbeschikbaarheid of deconnectie”?

Bekijk focusbeleid

Welzijnsbeleid

Wil je in jouw organisatie een nieuw welzijnsbeleid opzetten? Een beleid dat verder gaat dan preventie van stress en burn-out? Onze consultants helpen je op weg.

Bekijk welzijnsbeleid

Op maat

Elke organisatie kent zijn uitdagingen en vaak is een aanpak op maat cruciaal. Wij ondersteunen jullie graag tijdens strategiemeetings, waarin wij mee sparren over de doelstellingen en erover waken dat verwachtingen van stakeholders worden ingelost.

Bekijk op maat
597
Klanten
2014
Workshops
136
Webinars
112000
Deelnemers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23