Workshops

Tijdens deze diepgaande inspiratiesessies gaan we in actie met je medewerkers. We selecteerden een aantal relevante thema’s die het volle potentieel in hen naar boven halen.

Mentaal Kapitaal

Deze workshop belicht wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht. Het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in eigen veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk.

Stressdetectie

We gaan in op wat stress is en wat de verschillende uitingsvormen en gradaties zijn, bij jezelf en bij anderen. Deze workshop geeft je een goed idee hoe stress te detecteren en het gesprek aan te gaan met collega’s.

No Guts No Glory

Een aansporend pleidooi om vaker een “Calihero” in plaats van een Calimero te zijn, om vaker de driver’s seat in te nemen. Gevolg: meer eigenaarschap en bewuster handelen van je medewerkers.

Move Your Brain

Tijdens deze workshop zetten we het brein mentaal en fysiek in beweging en leren we technieken aan om meer focus en energie te ervaren. Verwacht een makkelijk toe te passen breintraining waarmee je onmiddellijk eerste cruciale stappen zet naar meer focus.

Hunting Elephans

Tijdens de workshop Hunting elephants, chasing rabbits, eating frogs, geven we inzichten over je aandacht die een enorme impact hebben op hoe effectief je kan werken. We leren je om je prioriteiten voorrang te geven op momenten dat je aandacht optimaal is. Weg met time management, het draait nu om aandacht management!

Digital Balance

We motiveren deelnemers om minder geconnecteerd te zijn met de virtuele wereld maar des te meer met zichzelf en de mensen rondom hen, om zo een evenwicht te vinden in onze “tech/life balance”.

Good Morning

Tijdens de workshop Good morning, good day and good night deelt Professor Erik Franck zijn inzichten over een kwalitatieve nachtrust. Zeer toepasbaar en impactvol, met als resultaat meer energieke medewerkers.

Healthy Food

Verwacht geen typische info-sessie over voeding maar een praktische sessie die je inzichten geeft en je tevens inspireert om de avond zelf al aan de slag te gaan!

Boost Your Energy

Dominique Monami geeft op een interactieve en energieke manier haar inzichten over hoe je je energiepeil een sterke boost geeft. Verwacht een workshop met veel energie en de motivatie om die energie te blijven boosten!

Work-Life Integratie

Deze workshop belicht wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht Het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in eigen veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk.

Diversiteit in mijn Team

Op de huidige werkvloer werken er makkelijk vier generaties, met diverse achtergronden. Deze diversiteit heeft een enorm potentieel. Tijdens deze workshop laten we je kennismaken met je diverse collega’s en dagen we je uit om de sterktes boven te halen.

I’m Possible

We inspireren om eigenaarschap op te pakken van je eigen loopbaan, en je talenten en competenties verder te ontwikkelen en zo je duurzame inzetbaarheid te ontplooien. We laten je ervaren welke zaken jou energie geven op je werk én in je leven en hoe jij je talenten en ambities kwijt kan in je huidige job.

Change Fitness

We werken in deze workshop niet alleen op je vaardigheid om beter met ingrijpende verandering om te gaan maar tevens op je mindset. Immers, zelf in beweging komen is de sleutel om je draai sneller te vinden in een veranderende context. Resultaat : Hoe meer ‘change fit’ je bent, hoe groter jouw veerkracht!

Team Dynamiek

In de workshop van Team dynamiek naar team dynamiet neem prof Aline Bauwens je mee in de dynamieken van een team. Ze inspireert je om ‘team-dynamiet’ aan de kant te zetten en plaats te maken voor een energieke en hechte ‘team-dynamiek’.

Border Security

Een volle mailbox ’s ochtends, een veeleisende klant, niet ‘nee’ durven zeggen tegen collega’s… Het zijn situaties waarin grenzen niet duidelijk zijn met als gevolg stress en slechtere prestaties. We leren je tijdens deze workshop om je grenzen beter te bewaken, met meer energie en productiviteit als gevolg.

Veerkrachtig Communiceren

Een volle mailbox ’s ochtends, een veeleisende klant, niet ‘nee’ durven zeggen tegen collega’s… Het zijn situaties waarin grenzen niet duidelijk zijn met als gevolg stress en slechtere prestaties. We leren je tijdens deze workshop om je grenzen beter te bewaken, met meer energie en productiviteit als gevolg.

De Cockpit

Nergens zo’n duidelijke communicatie als tussen piloten in de cockpit. Prof Erik Franck relateert de principes van cockpit communicatie met hoe wij communiceren op de werkvloer en geeft bijzondere inzichten over partnership, gelijkheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

In Actie!

Op maat van jouw team werken we een aantal communicatie-scenario’s uit en gaan vervolgens samen met je aan de slag. Verwacht een hands-on workshop, die je concrete handvatten geeft voor je communicatie in je team.

Workshops op maat

We finetunen onze workshops graag op maat van jouw organisatie.

Naast de hier aangeboden workshops geven we ook verdiepende workshops om gedragsverandering te bewerkstelligen of bepaalde topics nog meer te verankeren.

Contacteer ons voor meer info over onze Waar wacht je op? – workshops.

584
Klanten
1914
Workshops
127
Webinars
112000
Deelnemers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23