Work life integratie — — Better Minds at Work

Workshop Work-Life Integratie

Thema: Nieuwe Werken

Work-Life Integratie

Worstel je met je work-life balans? Heb je vaak het gevoel dat je niet alles gedaan krijgt wat je wil realiseren? Tijdens deze workshop maak je kennis met de ‘golden work life circle’. Een cirkel die goud waard is om je werk en alles daarbuiten draaiende te houden. Laat ons toegeven: het is vaak niet simpel en iedereen worstelt er wel eens mee.

Je ontdekt waar de kloof ligt tussen dat wat je wil voor je gezin/privé en je job en dat wat je niet verwezenlijkt krijgt in die verschillende rollen. Via een concreet actieplan breng je in kaart wat jou écht gelukkig maakt in je werk en je privéleven en leer je hoe je je brein kan herprogrammeren naar meer (werk)geluk. Je krijgt daarbij een aantal concrete tools en tips aangereikt met als uiteindelijk doel helderheid en wat meer rust te vinden in de integratie van je werk met de andere domeinen van je leven.

Wat neem je mee?

 • Bewust worden van stress door onevenwicht tussen werk en privé
 • Je eigen pijnpunten evalueren
 • Minder (innerlijke) weerstand ervaren tussen werksituatie en gezinsleven
 • Beter omgaan met maatschappelijke verwachtingen
 • Technieken en tips toepassen om de betrokkenheid van zowel je gezin als je leidinggevende te verhogen
 • Bewust worden van je eigen potentieel door aandacht beter te hanteren
Boek deze workshop

Hoe anderen Work-Life Integratie ervaren

“Ik vond de work-life-integratie workshop inspirerend, creatief en interactief. Miet Leijssen gaf ons een interactieve workshop en deelde een paar gouden regels en inspirerende tips met ons. Ze hielp ons nadenken over ons dagelijks leven, op het werk en thuis. De vragen en praktische individuele & groepsoefeningen vergemakkelijkten de introspectie. Uiteindelijk verliet ik de workshop met een gevoel van energie. Het voelde goed om andere collega's te ontmoeten die dezelfde worsteling doormaken en om van elkaar leren. Het voelde goed om een moment van de dag te hebben om na te denken over de positieve aspecten van ons werk en privéleven en introspect hoe ze zich beter kunnen mengen. Dank u, Miet!”

Diana BortaManaging Partner at Blue Sky Solutions

“Deze workshop was precies wat ik, en mijn collega's nodig hadden. In de onderhoudswereld gaan we heel snel verder met 'wat was het probleem'. We proberen wel meer en meer ook de aandacht te vestigen op wat goed gelopen is, maar er is ruimte voor verbetering. Daarom was het stuk rond 'vieren van successen' enorm boeiend. Zo heb ik deze week mijn collega bedankt voor de fijne samenwerking waardoor wij op de dag van vandaag vlot kunnen draaien. Deze workshop geeft praktische tips om met je werk-privé balans om te gaan.”

Kinnie De BackerSupervisor Paint Onderhoud - Volvo Car

Contactformulier

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Contacteer ons voor meer info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23
  Meer weten over onze Human Capital Scan?Download hier meer informatie en krijg vinger aan de pols in je organisatie.


  Meer weten over onze coachopleidingen?Download hier meer informatie