Work life integratie - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Work-Life Integratie

Thema: Sustainable Workforce

Work-Life Integratie : Maak de balans op voor een optimale integratie tussen work/life

Hoog tijd om na te denken over de verschillende rollen die je wilt vervullen en hoe je deze aandacht optimaal kan verdelen? In deze workshop leer je om slimmer te werken en orde op zaken te stellen in je hoofd. Je leert keuzes maken, zodat je de openstaande dossiers in je hoofd kan afwerken aan een kwaliteit waar je trots op mag zijn. Je leert hoe je impact creëert thuis én op het werk. Het overkomt je niet langer dat je telkens “ja” zegt terwijl je “nee” bedoelt. Met concrete tools leer je behoeftes communiceren en oplossingen te vinden. Je krijgt je meer controle over waar je aandacht naartoe gaat en als gevolg ervaar je meer geluk thuis en op het werk. 

Deze interactieve, ervaringsgerichte en praktische workshop is een evenwichtige mix van informatie en oefeningen. Met de opgedane kennis kan je jezelf de juiste vragen stellen en harmonie creëren tussen dat wat je wil in je professioneel leven en dat wat je wil in je persoonlijk leven.  

Wat neem je mee?

 • Je reflecteert over wat je belangrijk vindt in je leven en waar je aandacht werkelijk naartoe gaat
 • Je leert je stress-symptomen kennen en energielekken snel te detecteren 
 • Je maakt een helder plan over hoe je de verschillende rollen in je leven wilt invullen
 • Je analyseert je eigen saboterende overtuigingen om goede gewoontes vol te houden
 • Je leert je behoeften te communiceren en grenzen aangeven
Boek deze workshop

Hoe anderen Work-Life Integratie ervaren

Ik vond de work-life-integratie workshop inspirerend, creatief en interactief. Miet Leijssen gaf ons een interactieve workshop en deelde een paar gouden regels en inspirerende tips met ons. Ze hielp ons nadenken over ons dagelijks leven, op het werk en thuis. De vragen en praktische individuele & groepsoefeningen vergemakkelijkten de introspectie. Uiteindelijk verliet ik de workshop met een gevoel van energie. Het voelde goed om andere collega's te ontmoeten die dezelfde worsteling doormaken en om van elkaar leren. Het voelde goed om een moment van de dag te hebben om na te denken over de positieve aspecten van ons werk en privéleven en introspect hoe ze zich beter kunnen mengen. Dank u, Miet!

Diana BortaManaging Partner at Blue Sky Solutions

Deze workshop was precies wat ik, en mijn collega's nodig hadden. In de onderhoudswereld gaan we heel snel verder met 'wat was het probleem'. We proberen wel meer en meer ook de aandacht te vestigen op wat goed gelopen is, maar er is ruimte voor verbetering. Daarom was het stuk rond 'vieren van successen' enorm boeiend. Zo heb ik deze week mijn collega bedankt voor de fijne samenwerking waardoor wij op de dag van vandaag vlot kunnen draaien. Deze workshop geeft praktische tips om met je werk-privé balans om te gaan.

Kinnie De BackerSupervisor Paint Onderhoud - Volvo Car

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23