Wij zijn Better Minds at Work

En staan u graag bij om het volledig menselijk potentieel in uw organisatie te creëren.

Ons leidmotief

“Nieuwe wetenschappelijke inzichten willen we breed uitdragen: we ambiëren een echte ‘mentale revolutie’, waarbij we onmisbare kennis rond mentale veerkracht verspreiden over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen.”

Elke Geraerts, CEO

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen.

Onze visie

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van de kwaliteit van hun relatie met medewerkers alsook van hun impact op de bredere maatschappelijke context. In hun streven naar een succesvolle toekomst vanuit deze beide invalshoeken, kunnen bedrijven, waar ook ter wereld, de nodige ondersteuning gebruiken. Het is de ambitie van Better Minds at Work om hierin een volwaardige partner voor hen te zijn.

Onze missie

We gaan voor een positieve impact op mens en maatschappij. We streven naar duurzame relaties met alle stakeholders, om op die manier krachtige en geïnspireerde cirkels te creëren die steeds verder uitdeinen. We willen verbinden en verbonden zijn.

Onze beloftes

Verwacht evidence-based technieken. Verwacht interactie. Veel interactie. Verwacht authenticiteit. Verwacht ervaringsgericht leren. Verwacht fun. Verwacht uitdagingen en tips & tricks. Verwacht zeer ervaren trainers en coaches. Verwacht een positieve mindset. Verwacht inspiratie. Verwacht verbinding. Verwacht interesse. Verwacht wendbaarheid. Verwacht een partnership: we laten pas los wanneer we duurzame verankering zien. Verwacht energie!

Ontmoet ons

Onze Office

Het kloppend hart van onze organisatie

Elke Geraerts

Ann Devynck

Caroline Roels

Nathalie Ghesquiere

Ons kernteam

Onze experten die het verschil maken in jouw organisatie

Axelle Golinvaux

Erik Franck

Anneleen De Lille

Carolien Van Den Bosch

Els Schepens

Dominique Monami

Niels Thijssen

Helene feuillat

Hélène Feuillat

Aisha Cortoos

Elke Smeets

Tom Dijckmans

Joke De Clercq

Kristien Van Bruystegem

Sophie Grison

Marie Loop

Katrien Van Ostaede

David Maegerman

Lies Pollet

Anja Van Nueten

Kris Colpaert

An Boeckxstaens

Nele Lenaers

Muriel Velu

Miet Leijssen

Valérie Delor

Anja Beeckmans

Marianne Wagner

Katelijne Van Tichelen

Johnny Weustenraed

Aline Bauwens

Remy Van Gelder

Onze extended family

Ons inspirerende netwerk waarmee we samen tegemoet komen aan diverse uitdagingen binnen jouw organisatie

Stijn Baert

Steven Laureys

Karsten Kroon

Florence Pérès

Tony Crabbe

Saskia Van Uffelen

Paul Van Den Bosch

Ann De Bisschop

Wouter de Jong

Chantal Van der Brempt

Jan-Joost Kroon

You’re in good company

“Het team van Better Minds at Work helpt BESIX wereldwijd om een bedrijf te creëren waar veerkracht niet alleen gepredikt wordt, maar ook getraind en ondersteund. Ze geven een goed inzicht in hoe managers en werknemers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is, aandachtig kunnen zijn om diegenen op te sporen die onze hulp meer nodig hebben en hoe iedereen veerkrachtiger kan worden door in evenwicht te zijn en voor elkaar te zorgen.”

Geert AelbrechtHR Director BESIX Group

“Elke is een van die zeldzame getalenteerde mensen die onderzoeks- en praktijkvoorbeelden kunnen integreren in heldere inzichten en praktische aanbevelingen. Ze doet dit ook op haar gemak in haar boeken en in haar real-life bijdragen. Dankzij haar enthousiasme en kennis wordt veerkracht een tastbaar, concreet iets dat er toe doet, niet alleen in wat we denken, maar zeker in wat we kunnen doen. 'Konijnen en olifanten zijn vanaf nu verschillende dieren.'”

Jan Van AcoleyenHR Director Proximus

“Krachtig - vol met toepassingen en inzichten. Professioneel, reëel en nuttig. De sessies waren zeer positief en gaven concrete handvatten om een efficiëntere manier van werken te ondersteunen. Het is verbazingwekkend hoeveel voorbereiding, creativiteit en vaardigheden er in een speech zitten. Aanrader!”

Genevieve DeschenesEvent Marketing Manager at Allianz Partners

“Onlangs heeft het team van Better Minds at Work een leergang verzorgd voor de leidinggevenden van OLVG ziekenhuis. Mentale veerkracht en energie van de medewerkers stond hierbij centraal. Voordrachten en werksessies wisselden elkaar af en brachten de deelnemers in contact met zichzelf en elkaar. In de werksessies werden praktische tools aangereikt om de eigen mentale weerbaarheid te verhogen. En de keynotes brachten aanvullend het inzicht dat aandacht en focus nodig zijn om te bewegen vanuit kracht in het continu veranderende zorglandschap. Dank aan het team van Better Minds at Work voor de uiterst energieke en inspirerende leergang!”

Prof. dr. Maurice van den BoschRaad van bestuurd OLVG ziekenhuis Amsterdam

“Disruptief. Dat is waarschijnlijk het beste woord om de impact van mijn eerste ontmoeting met Better Minds at Work te beschrijven. Omdat ik bij een hightech R & D-bedrijf (3500 ingenieurs) werk, was deze focus op interactie het eerste teken van iets anders. Gegrond in de wetenschap, maar toepasbaar in het dagelijks leven. Omdat ik bezig ben technologie te ontwikkelen voor preventieve gezondheids- en gedragsverandering, was het verkrijgen van inzichten, suggesties en feedback van Better Minds at Work een essentiële stap in het vormgeven van ons programma. Vanzelfsprekend hebben we hen uitgenodigd om te spreken tijdens ons volgende klantevenement, waar ze een vergelijkbare sterke impact hadden - dit keer op vrijwel het hele publiek. Thought provoking. Toch zo eenvoudig om te onthouden, toe te passen. Je moet het zelf ervaren - ik raad ten zeerste aan om het Better Minds at Work-team te ontmoeten.”

Chris Van HoofSenior Director imec

“Ik heb het plezier gehad om een "Resilience Workshop" te mogen beleven voor BESIX in Dubai. Voor mij persoonlijk bevatte de workshop een aantal "aha"-momenten en stelde het mij in staat om enkele punten te verbinden aan bepaalde uitdagingen die men tegenkomt in de dagelijkse werkomgeving. Ik verliet de workshop met een aantal inzichten (verband tussen een saaie situatie - herhalend / primitief brein - negativiteit - stress - ongezond lichaam), citaten ("Attention is the new scarce resource") en praktische stappen (bye bye email meldingen op de telefoon). Zeker de moeite waard om "focus" –tijd voor in te plannen!”

Peter LembrechtsManager Six Construct, Dubai

“Samen met ons internationale team had ik de gelegenheid om een van de sessies over veerkracht mee te maken. Dit was de beste 90 minuten die ik in jaren heb doorgebracht! De aanpak van Better Minds at Work is fantastisch. Iedere spreker brengt zijn topic met authenticiteit en passie voor het onderwerp. Hoewel het duidelijk wetenschappelijk onderbouwd is, maakt het gebruik van metaforen en praktische kaders het gemakkelijk toegankelijk. Als een internationaal team zijn we begonnen met onze 48 uur sprint om ten minste 3 tips in de praktijk te brengen. De sessies zijn een must voor iedereen in de uitdagende tijden waarin we leven!”

Yvonne MaloneDirector EMEA Talent and Organization, Abbott

“Tijdens de COVID-19 pandemie besloot ons leiderschapsteam om openlijk te praten over mentale gezondheid. Dankzij Better Minds at Work konden we het hebben over mentale weerbaarheid. Ze hebben het grote talent om theorie op een zeer levendige manier te brengen. Ze maken inzichten bruikbaar en makkelijk te herkennen. Ik ben erg blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist en we hopen allemaal op een vervolg. Ik beveel Better Minds at Work van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een "spiegel, spiegel aan de bedrijfsmuur".”

Korneel WarlopDirector Corporate Communications, Barry Callebaut Group

Better Minds Internationaal

Vanuit onze kantoren inspireren we onze klanten wereldwijd.

Rotterdam

Dubai

Bekijk hier onze avonturen van het Midden Oosten.

Caïro

Kopenhagen

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23