Wij zijn Better Minds at Work

En staan u graag bij om het volledig menselijk potentieel in uw organisatie te creëren.

Het leidmotief van Elke & Pia

“Nieuwe wetenschappelijke inzichten willen we breed uitdragen: we ambiëren een echte ‘mentale revolutie’, waarbij we onmisbare kennis rond mentale veerkracht verspreiden over alle sectoren, functies, generaties en culturen heen.”

Elke Geraerts & Pia BuysseOprichters Better Minds at Work

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen.

Onze visie

Het succes van organisaties hangt steeds meer af van de kwaliteit van hun relatie met medewerkers alsook van hun impact op de bredere maatschappelijke context. In hun streven naar een succesvolle toekomst vanuit deze beide invalshoeken, kunnen bedrijven, waar ook ter wereld, de nodige ondersteuning gebruiken. Het is de ambitie van Better Minds at Work om hierin een volwaardige partner voor hen te zijn.

Onze missie

We gaan voor een positieve impact op mens en maatschappij. We streven naar duurzame relaties met alle stakeholders, om op die manier krachtige en geïnspireerde cirkels te creëren die steeds verder uitdeinen. We willen verbinden en verbonden zijn.

Onze beloftes

Verwacht evidence-based technieken. Verwacht interactie. Veel interactie. Verwacht authenticiteit. Verwacht ervaringsgericht leren. Verwacht fun. Verwacht uitdagingen en tips & tricks. Verwacht zeer ervaren trainers en coaches. Verwacht een positieve mindset. Verwacht inspiratie. Verwacht verbinding. Verwacht interesse. Verwacht wendbaarheid. Verwacht een partnership: we laten pas los wanneer we duurzame verankering zien. Verwacht energie!

Ontmoet het Better Minds at Work Team

Elke Geraerts

Founding en Managing partner

Elke is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.

Pia Buysse

Founding en Managing partner

Pia Buysse is founding en managing partner bij Better Minds at Work. Tijdens haar Masterstudies in Arbeids- en organisatiepsychologie aan de San Francisco State University beleefde ze reeds van dichtbij de positieve vibe van internet start-ups en de mogelijkheden daarvan op het menselijk kapitaal. Terug in België specialiseerde ze zich gedurende 15 jaar in HR processen in zowel kleine bedrijven als multinationals. Vandaag staat Pia aan het hoofd van de consultancy tak van Better Minds at Work en maakt ze organisaties in binnen – en buitenland klaar voor de toekomst. Haar inspiratie doet ze op tijdens haar bezoeken van Sillicon Valley tot China en zij is daarom de perfecte sparringpartner om je organisatie te doen excelleren in wendbaarheid, leiderschap en innovatie.

Sabine Wanmaker

Country Manager Nederland / The Netherlands

Sabine Wanmaker is Country Manager Nederland voor Better Minds at Work. Ze is doctor in de psychologie (Erasmus Universiteit Rotterdam) en maakte na haar doctoraat de overstap naar de HR wereld om haar wetenschappelijke inzichten in de praktijk te brengen. Bij Shell deed ze brede ervaring op in Nederland en Polen: van beloningsbeleid, HR analytics, het vergroten van medewerkersbevlogenheid tot het adviseren van leidinggevenden. Haar interesse in maatschappelijke uitdagingen en strategische HR brachten haar bij de Gemeente Amsterdam, waar ze haar vaardigheden rond strategisch advies verder ontwikkelde. Sabine geeft bevlogen lezingen – van Kaapstad, New York tot Lima en weet als geen ander met haar energie mensen en groepen te enthousiasmeren. Sabine is erop gebrand om de beste, integrale oplossing voor elke uitdaging te vinden en is voor Better Minds at Work het eerste aanspreekpunt in Nederland.

Dominique Monami

Dominique Monami was in de jaren 90 the leading lady in de tennis wereld. Ze was de eerste Belgische vrouw in de wereld Top 10 en ze behaalde met Els Callens een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter en gedrevenheid. Dominique is al meer dan 14 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld. Ze is erop gebrand om concrete tips en tricks te delen die je meteen kan implementeren in je professioneel- en privéleven.

Erik Franck

Erik Franck is psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is deeltijds Professor aan de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Universiteit Antwerpen waar hij peoplemanagement doceert aan artsen en verpleegkundigen. Sinds 2003 werkt hij als klinisch psycholoog, met specialisaties in burn-out en slaapproblemen. Vanuit Better Minds At work geeft hij trainingen, coaching, en workshops in organisaties in binnen- en buitenland rond thema’s als professioneel welbevinden, burn-out, kwaliteit van slaap, veerkrachtige communicatie en (coachend) leiderschap.

Florence Pérès

Florence Pérès werkte mee aan de ontwikkeling en de groei van het internet in België en bleef 20 jaar lang actief in de digitale wereld. In een parallel parcours deed ze studies voor gezondheidsconsulent, mindfulness trainer en stress- en burn-out coach. De focus van haar lezingen is het leren omgaan met stress en het opbouwen van veerkracht. Haar expertise in technologie en digitale media vind je terug in de door haar ontwikkelde programma’s voor sensibilisering van technostress en voor digitale detox. Ze is auteur van het boek Digital Detox (Lannoo, 2017)

Virginie Dua

Virginie Dua is een vaste waarde in het team van Better Minds at Work. Ze geeft diverse lezingen en workshops, telkens met haar gekende bevlogen stijl. Virginie maakt meteen interactie met het publiek, boeit met wetenschappelijke inzichten, die ze op een heel eenvoudige wijze kan brengen, en slaat steevast de brug met de werkvloer. In een eerdere carrière vertoefde ze bij Duvel Moortgat en leerde zo het reilen en zeilen in een bedrijf goed kennen. Voor Better Minds at Work staat ze voor grote groepen, reist van Parijs tot Athene en inspireert met lezingen over Mentaal Kapitaal en No guts no Glory, en gaat ze de diepte in tijdens workshops over mentale veerkracht, aandacht en bevlogenheid.

Anja Van Nueten

Anja Van Nueten was meer dan 20 jaar verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development in een multinational. Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in individuele loopbaan- en burn-out-begeleiding. Voor Better Minds at Work is Anja coach en trainer en adviseert ze bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Muriel Velu

Muriel Velu behaalde een diploma in business management en pedagogische wetenschappen. Ze bouwde jarenlange ervaring op in het familiebedrijf door de ontwikkeling van bedrijfs- en HR processen. Daarnaast schoolde ze zich bij tot professioneel coach. Haar passies zijn mensen motiveren en laten groeien, communicatieve vaardigheden bevorderen en veranderprocessen begeleiden. Binnen Better Minds at Work geeft ze hierrond workshops en coaching in het Nederlands, Frans en Engels. Als trainer/coach zijn haar troeven: praktisch, efficiënt en oplossingsgericht. Spontaniteit, enthousiasme en optimisme zijn enkele woorden die haar persoonlijk typeren.

Anneleen De Lille

Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering zoals stresshantering, gezonde leefgewoontes, faalangst, perfectionisme en negatieve denkpatronen. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In 2017 publiceerde ze haar eerste boek Denk Gezond Dieet Gezond (Lannoo). Naast individuele coaching geeft Anneleen ook workshops, trainingen in oplossingsgericht werken en teamcoaching.

Marc Debisschop

Marc Debisschop heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en bedrijven in hun change processen, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft daarbij een heel eigen gedachtegoed ontwikkeld, steevast wetenschappelijk onderbouwd. In zijn aanpak vertrekt hij steeds vanuit het ‘inner why’ ofwel de talenten en passies in elk van ons. Marc is een gepassioneerde en authentieke spreker die je publiek uitdaagt om naar eigen passies en talenten op zoek te gaan.

Miet Leijssen

Miet is een trainer en coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen en organisaties.

Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen en trainen is haar handelsmerk. Klanten houden van haar enthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl.
Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak.
Ook leidt zij andere loopbaancoaches op binnen Better Minds Coaching.

Werner De Vree

Werner De Vree vervulde verschillende leidinggevende managementfuncties in binnen- en buitenland, Met een economisch-financiële achtergrond doet hij al meer dan 25 jaar op gedreven wijze wat écht werkt; puur praktijk, ondersteund door de nodige (management en psychologische) modellen maar no-nonsense, richting blijvende gedragsverandering en impact op de werkvloer. Met een sterke taak- & mensgerichte visie op teamdynamiek en -resultaat ondersteunt hij individuen, teams en bedrijven naar where the magic happens. Met humor als het even kan...

Tony Crabbe

Tony Crabbe is bedrijfspsycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef de internationale bestseller Nooit meer te druk. Tony weet zijn publiek te inspireren om met meer focus aan de slag te gaan!

Ann Devynck

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen.
Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Ann staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak liggen aan de basis van haar succes.
Bij Better Minds at Work is zij niet alleen coach, maar begeleidt zij ook leidinggevenden en executives in ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast is zij ook de drijvende kracht en trekker van de loopbaancoachopleiding.

Tom Dijckmans

Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.

Johnny Weustenraed

Johnny Weustenraed is integratieve psychotherapeut en professionele coach. Binnen Better Minds at Work staat hij in voor diverse coachopleidingen en workshops en ondersteunt hij medewerkers met stress en burn-outklachten. Hij is daarnaast docent aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) en traint leidinggevenden en teams in het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. Zijn aanpak is stimulerend, zorgzaam, verbindend, praktisch, efficiënt, spontaan en doelgericht met de nodige humor.

Nele Lenaers

Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Zij startte haar loopbaan als huisarts en schoolde zich om tot bedrijfsarts. In deze functie heeft zij dagelijks contacten met werknemers en werkgevers, kent zij bedrijven van binnenuit, neemt zij vaak deel aan reïntegratietrajecten en helpt zij mee aan het uitzetten van een welzijnsbeleid.

Om haar werk meer diepgang te kunnen geven volgde ze verschillende coachopleidingen. Voor Better Minds at Work kan je beroep op haar doen als coach, trainer en consultant. Als trainer combineert ze rust met prikkelende inzichten, die telkens wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Rust, degelijkheid en een holistische visie op de mens en zijn context, typeren Nele.

Remy Van Gelder

Remy is Master in de Bestuurskunde met een specialisatie in organisatie- en groepsdynamiek. Hij heeft bij verschillende overheidsorganisaties gewerkt. Daarna is hij opgeleid tot trainer, coach en facilitator en heeft hij vele groepen getraind en begeleid bij gerenommeerde trainingsbureau’s. Zijn drive is om het beste uit mensen te halen. Verwacht een inspirerende, betrokken en no-nonsense aanpak met diepgang, die mensen in beweging zet.

Rode draad in zijn benadering is de positieve psychologie, talentontwikkeling en mentale veerkracht. Vanuit Better Minds geeft Remy trainingen, keynotes en workshops. Daarnaast begeleid hij teams in verandering.

Elke Smeets

Elke Smeets is doctor in de psychologie en combineert haar academisch werk aan de Universiteit van Maastricht met coaching en therapie in de praktijk. Elke is een van de internationale experts rondom zelfcompassie en gaat vanuit de positieve psychologie telkens op zoek naar hoe veerkracht te versterken. Elke is bij de eerste lichting gecertificeerde mindful-self-compassion trainers in de wereld en ze verzorgt trainingen en masterclasses in binnen- en buitenland. Ze publiceerde in 2017 het boek Geluk en Optimisme (Uitgeverij Nieuwezijds).

Els Schepens

Els Schepens is psychotherapeut en organisatiecoach. Binnen Better Minds at Work staat ze in voor diverse coachopleidingen, geeft ze workshops en is ze zelf coach. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen.

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop weet als geen ander je te inspireren over bevlogen werken. Haar verhaal vol concrete tips, zorgt ervoor dat elke medewerker meteen zin heeft om anders en beter te gaan werken. Ann motiveert je medewerkers om met enthousiasme, energie en eigenaarschap aan de slag te gaan. Haar no-nonsense verhaal beklijft en creëert een positieve vibe die nog lang zal nazinderen, met onmiddellijk voelbare impact op energie, positiviteit en productiviteit op de werkvloer.

Ann zetelde jarenlang in het directiecomité van Medialaan en was gekend om haar koe-bij-de-hoorns-vatten mentaliteit. Als Sales Director zette ze samen met haar team fantastische resultaten neer. De laatste jaren zag ze dat het huidige werkklimaat en -ritme, zijn tol eist van medewerkers, met veel stress en weinig energie als gevolg. Ze creëerde daarom een nieuwe positie, directeur Wellbeing, die ze met veel daadkracht inkleedde. Haar inzichten vatte ze samen in het boek Aftellen naar Maandag, inmiddels een bestseller. Ann stond op menig podium om haar inzichten te delen en adviseerde verschillende collega-directeurs over welzijn op de werkvloer. De enthousiaste reacties leverden haar zoveel energie en passie op dat ze na 17 jaar Medialaan besliste een nieuwe koers te varen als wellbeing consultant en keynote spreker. Bij Better Minds at Work is ze inmiddels een vaste waarde en inspireert ze menig organisatie op haar eigen toegankelijke en uitbundige manier, zowel tijdens lezingen als langdurige consultancy trajecten waar welzijn op de agenda wordt geplaatst.

Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch is Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KU Leuven 1978). Hij werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Sven Nys, de renners van het wielerteam van LOTTO Soudal en vele anderen. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese titels en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Paul Van Den Bosch schreef 16 (sport)boeken, waarvan een aantal vertaald werden in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het trainings- en begeleidingscentrum Energy lab op. Tijdens zijn speeches en coaching gaat Paul vanuit zijn uitgebreide ervaring in de topsport in op de noodzakelijke skills om veerkracht te versterken.

Deborah Van den Bos

Deborah van den Bos coacht en traint professionals en leidinggevenden om hun focus, impact en zelfvertrouwen te versterken en haalt zo de meest krachtige versie in mensen naar boven. Haar inspirerende workshops en lezingen zitten vol praktische tips en inzichten die zijn toegespitst op de praktijk. Door het vergroten van het zelfbewustzijn met inzichten vanuit de positieve psychologie, weet ze deelnemers te bewegen om dingen vanaf morgen anders te doen. Haar bevlogenheid en enthousiasme werken aanstekelijk en haar verfrissende aanpak, directheid en humor maken de workshops toegankelijk.
Haar liefde voor mooie verhalen en storytelling kan zij kwijt als sprekerscoach voor sprekers van diverse TEDx-podia en het geven van presentatietrainingen. Haar expertise heeft ze opgebouwd door al op jonge leeftijd in een leidinggevende rol te werken en hierbij intuïtief te ontdekken hoe je groei bij mensen stimuleert en duurzame gedragsverandering realiseert. Met 20 jaar aan ervaring in management en directiefuncties kan zij zich goed verplaatsen in situaties en deelnemers nieuwe inzichten en tools aanreiken die hen weer een stap vooruit helpen. ‘Your only limit is you’ is haar persoonlijke motto waarmee ze het vonkje voor groei graag ook bij anderen aansteekt.

Kris Colpaert

Kris Colpaert is arbeidspsychologe en gecertificeerd coach. Ze is al meer dan twintig jaar actief in de bedrijfswereld, binnen Human Resources. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaan begeleiding. Als consultant werkt ze in bedrijven vooral op de uitbouw van een positief HR beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze geeft lezingen en workshops rond haar boek 'Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen'. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van je groeimindset, het ontwikkelen van een positieve mindset, op zoek gaan naar je passie en talenten, en je kwetsbaarheid positief inzetten zijn dan ook onderwerpen die ze met passie helpt ontwikkelen. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.

Wouter De Jong

Wouter de Jong is een befaamd spreker, trainer en auteur. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur. Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym, Sportschool voor je geest werd een instant-bestseller. Zijn tweede boek, Mindgym Work-outs, verscheen begin 2019 bij Maven Publishing. Wouter neemt de hele zaal, inclusief eventuele sceptici, mee door zijn energie en kunde.

Aline Bauwens

Aline Bauwens combineert wetenschappelijke inzichten en 15 jaar academische onderzoekservaring vlot met een ruime praktijkervaring gericht op positieve psychologie. Ze is erkend bemiddelaar in sociale zaken, en werkt in bemiddeling oplossingsgericht. Aline is als gastprofessor verbonden aan de Erasmushogeschool in Brussel waar ze conflictoplossing en conflicthantering doceert.

Axelle Golinvaux

Axelle Golinvaux is bedrijfspsycholoog & gecertifieerd business coach. Haar missie is om bij te dragen tot het mentaal welzijn en mensen in hun kracht te zetten in hun loopbaan. Axelle, die terugkijkt op 20 jaar HR ervaring in de bedrijfswereld, coacht en traint vanuit een positieve aanpak die getuigt van inzicht, scherpzinnigheid, authenticiteit en humor.

Marijke Van Moldergem

Marijke Van Moldergem combineert een stevige dosis HR ervaring in multinationals zoals FedEx, TNT en SWIFT met heel wat coach ervaring. Zij is ICF PCC coach, heeft het ACTP coach certificatieprogramma bij TCS gedoceerd en schoolt zich continu bij in binnen- en buitenland. Zij verdeelt haar tijd tussen enerzijds het coachen van leidinggevenden in leiderschapsthema's en anderzijds het ontwikkelen en geven van allerhande leiderschapsprogramma's. Haar echte passie is het vergroten van veerkracht doorheen verandering waar ze ook workshops en lezingen over geeft.

Katelijne Van Tichelen

Katelijne Van Tichelen is reeds meer dan 20 jaar actief als coach, facilitator en consultant. Haar specialisaties zijn leiderschap en teamcoaching. Zij werkt o.a. met management en directie teams naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geaccrediteerd Insights facilitator weet zij mensen en organisaties te raken en in beweging te krijgen. De juiste actie, op de juiste wijze, op het juiste moment is haar insteek. Analytische diepgang, no nonsense en een warme menselijke aanpak zijn haar troeven. Samen met haar coachees streeft Katelijne naar een optimale energetische balans en realistische resultaten.

Marie Loop

Na haar studies Psychopedagogiek aan de K.U.Leuven vulde Marie Loop haar curriculum aan met opleidingen in de contextuele therapie en veerkracht-coaching. Bij haar professionele keuzes staat het verbinden van mensen centraal. Ze behoort tot de gelukkigen die van hun passie hun beroep konden maken en helpt anderen graag hetzelfde te doen.

Monika De Crem

Monika De Crem heeft een master in de rechten en specialiseerde zich nadien in coaching (master NLP, trainer Insights Discovery en Professional Certified Coach). Monika stimuleert mentale veerkracht en een evenwichtige energiebalans en maakt zo ruimte voor nieuwe ideeën, frisse benaderingen en doelstellingen. Binnen Better Minds at Work richt ze zich zowel op coaching als workshops.

Anne Everard

Anne Everard is een advocaat van opleiding. Na 20 jaar in nieuwe technologieën gewerkt te hebben, kon ze op een ochtend niet meer opstaan. Drie jaar later beschrijft ze haar ervaringen in haar boek ‘Burnout Guide’. Een zeer praktisch boek om de mechanismen van uitputting te begrijpen. Het boek is ook gepubliceerd in het Nederlands onder de titel “50 lepeltjes energie per dag” (Lannoo, 2018). Ze heeft een heel gevarieerde beroepservaring, van de particuliere sector, het publiek en ondernemerschap, evenals haar talenkennis. Deze ervaring kan ze gemakkelijk toepassen in functie van de doelgroep.

Ivete Brito Silva

Met een sterke achtergrond in het onderwijs, HRM, coaching en counseling is Ivete Brito Silva een serieuze gesprekspartner op alle niveaus binnen een organisatie. Ze bouwde een indrukwekkende knowhow en vaardigheden op, die ze inzet om individuen en teams te verbinden met persoonlijke en organisatiedoelstellingen. Ivete gelooft dat sterke relaties zorgen voor sterke organisaties en samenleving en specialiseerde zich in (relatie)coaching.

Samen met Sabine Wanmaker, Country Manager Nederland, legde ze het fundament voor coachingstrajecten in Nederland.

An Verheyen

Office Manager

An Verheyen is Office Manager bij Better Minds at Work en dé persoon die ervoor zorgt dat de organisatorische en administratieve werkzaamheden in onze organisatie soepel verlopen. Haar jarenlange ervaring maakt haar pro-actief, oplossingsgericht, grondig en efficiënt. Mail haar met je vragen: an.verheyen@bettermindsatwork.com.

You’re in good company

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om te groeien en succesvol te zijn erin bestaat anderen groot te maken. Dit credo gaat op voor onszelf als partnerorganisatie, alsook voor onze klanten: wij mikken op toekomstgerichte organisaties die blijvend investeren in de ontwikkeling van hun mensen.

Het team van Better Minds at Work kan rekenen op het vertrouwen van zowel grote multinationals als KMO’s, overheidsdiensten en onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 is Better Minds at Work de partner voor de Vlaamse Overheid om de veerkracht van hun meer dan 40.000 medewerkers te versterken.

“The team of Better Minds at Work are helping BESIX worldwide to create a company where Resilience is not only being preached, but also trained and supported. They deliver great insight in how managers and employees can focus on what truly matters, be attentive to detect those that need our help more and how everybody can become more resilient through balance and taking care of each other.”

Geert AelbrechtHR Director BESIX Group

“Virginie Dua was our keynote speaker during our 4th Sanofi EU Marketing & Sales Meeting last May in Paris. Our team of 80 international members was very enthusiastic about her performance throughout the meeting. Virginie understood the aim of our meeting all too well and prepared a session that exceeded our expectations. She has a style that I can describe best as being enthusiastic, creative, and spontaneous. She shares her insights on the brain and mental energy in a very practical way and is agile throughout her sessions and interacts with the audience in the best way possible. Virginie can attract the attention of the entire audience and with her knowledge she is able to receive a lot of respect. On top of the that, many international teams followed her call to action and are already installing methods to work in a more energizing and brain-friendly way. I can definitely recommend Virginie Dua and in general, Better Minds at Work.”

Marie-Laure SimonartCommercial Director Europe MS, Sanofi

“Onlangs heeft het team van Better Minds at Work een leergang verzorgd voor de leidinggevenden van OLVG ziekenhuis. Mentale veerkracht en energie van de medewerkers stond hierbij centraal. Voordrachten en werksessies wisselden elkaar af en brachten de deelnemers in contact met zichzelf en elkaar. In de werksessies werden praktische tools aangereikt om de eigen mentale weerbaarheid te verhogen. En de keynotes brachten aanvullend het inzicht dat aandacht en focus nodig zijn om te bewegen vanuit kracht in het continu veranderende zorglandschap. Dank aan het team van Better Minds at Work voor de uiterst energieke en inspirerende leergang!”

Prof. dr. Maurice van den BoschRaad van bestuurd OLVG ziekenhuis Amsterdam

“Elke is een van die zeldzame getalenteerde mensen die onderzoeks- en praktijkvoorbeelden kunnen integreren in heldere inzichten en praktische aanbevelingen. Ze doet dit ook op haar gemak in haar boeken en in haar real-life bijdragen. Dankzij haar enthousiasme en kennis wordt veerkracht een tastbaar, concreet iets dat er toe doet, niet alleen in wat we denken, maar zeker in wat we kunnen doen. 'Konijnen en olifanten zijn vanaf nu verschillende dieren.'”

Jan Van AcoleyenHR Director Proximus

“Disruptive. That is probably the single best word to describe the impact of my first meeting and interaction with Elke and Pia. First of all, no technology distractions when meeting with Elke at Better Minds at Work (laptops, screens, ...). Since I work at a high-tech R&D company (3500 engineers), this focus on interaction was the first sign of something different. More smiles too. Meeting with them, I wanted to remember every sentence. It all made sense. Grounded in science, but applicable in daily life. Since I am working at developing technology for preventive health and behavior change, getting Better Minds At Work's insights, suggestions, feedback was an essential step in shaping our program. I highly recommend meeting the Better Minds At Work team.”

Chris Van HoofSenior Director imec

“I had the chance to attend two keynotes on resilience and the good thing is that they ‘stick’. During the session you get real-life examples supported by a scientific background, which makes it really tangible. Also, great to see the level of interaction and connection with the audience. When the keynote ends you can start working with the tools in your hands. Your next day in the office will not be same...”

Olivier MailletProduction Manager AB InBev

Better Minds Internationaal

Vanuit onze kantoren in Antwerpen en Rotterdam inspireren we onze klanten wereldwijd.

Rotterdam

Dubai

Bekijk hier onze avonturen van het Midden Oosten.

Caïro

Miami

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23