Remy Van Gelder

Terug naar andere teamleden

Remy Van Gelder

Bevlogenheid komt tot stand wanneer professionals in hun kracht staan en organisaties de voorwaarden creëren om goed en optimaal te kunnen werken. Het is Remy zijn passie om professionals en organisaties bij dit unieke samenspel te ondersteunen en de veerkracht en energie van medewerkers te vergroten. Dit doet hij door het geven van trainingen, workshops, inspirerende lezingen en het faciliteren van verandering binnen teams en organisaties.

Van de deelnemers aan zijn trainingen en workshops krijgt hij terug dat hij makkelijk kan schakelen in het proces, afhankelijk van wat nodig is en dat hij een dynamische en energieke aanpak heeft die mensen in beweging brengt. Hierbij maakt hij gebruik van zijn ruime ervaring als trainer, facilitator en coach.

Wanneer hij niet aan het werk is, dan loopt hij rond met een fototoestel, maakt hij mooie reizen, zingt een vrolijke noot of is hij aan het sporten. Daarnaast staat hij – nieuwsgierig als hij is – er altijd voor open om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren.

Hoe anderen Remy Van Gelder ervaren

“Remy was leuk, pakkend, hield de groep echt bij de les”

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

“Het was een inspirerende sessie, Remy’s oefeningen spraken echt tot de verbeelding”

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23