Remy Van Gelder

Terug naar andere teamleden

Remy Van Gelder

Bevlogenheid komt tot stand wanneer professionals in hun kracht staan en organisaties de voorwaarden creëren om goed en optimaal te kunnen werken. Het is Remy zijn passie om professionals en organisaties bij dit unieke samenspel te ondersteunen en de veerkracht en energie van medewerkers te vergroten. Dit doet hij door het geven van trainingen, workshops, inspirerende lezingen en het faciliteren van verandering binnen teams en organisaties.

Van de deelnemers aan zijn trainingen en workshops krijgt hij terug dat hij makkelijk kan schakelen in het proces, afhankelijk van wat nodig is en dat hij een dynamische en energieke aanpak heeft die mensen in beweging brengt. Hierbij maakt hij gebruik van zijn ruime ervaring als trainer, facilitator en coach.

Wanneer hij niet aan het werk is, dan loopt hij rond met een fototoestel, maakt hij mooie reizen, zingt een vrolijke noot of is hij aan het sporten. Daarnaast staat hij – nieuwsgierig als hij is – er altijd voor open om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren.

Hoe anderen Remy Van Gelder ervaren

“Tijdens de training invloed heb ik trainer Remy van Gelder leren kennen als een sensitieve en integere trainer. Hij voelt het groepsproces goed aan en weet hier effectief op in te spelen. Op professionele wijze toont hij betrokkenheid op de groep en is waar nodig open over zijn eigen leerproces, op een wijze die heel stimulerend werkt op het leervermogen in de groep. Een trainer die mensen uitdaagt het beste van zichzelf te geven.”

Jose JansenAdviseur Werk UWV werkbedrijf Leeuwarden

“Remy was leuk, pakkend, hield de groep echt bij de les”

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

“Remy is een gepassioneerde trainer die oprecht geïnteresseerd was & is in mijn ontwikkeling. Hij stelde de juiste vragen en wist mij gedurende de training continu te motiveren. Zeer inspirerend!”

Thiery MonsterRisk Manager RC CISM

“Het was een inspirerende sessie, Remy’s oefeningen spraken echt tot de verbeelding”

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

“Remy zijn aanpak was down tot ground. Geen zweverig gedoe. Hij geeft inzicht in hou het menselijk brein werkt en hoe het de regie neemt zonder dat je het door hebt. Hij onderzocht bij mij welke oefeningen het beste passen en mij konden helpen in mijn dagelijkse leven en op werk. Door die aanpak heb ik nu meer de regie over mijn eigen dagelijkse leven. Ik voorkom nu onder meer meer dan ooit dat ik energie stop in energie-vretende activiteiten. ”

Jochem van RijnSenior project leider land en watermanagement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23