Remy Van Gelder

Terug naar andere teamleden

Remy Van Gelder

Remy is Master in de Bestuurskunde met een specialisatie in organisatie- en groepsdynamiek. Hij heeft bij verschillende overheidsorganisaties gewerkt. Daarna is hij opgeleid tot trainer, coach en facilitator en heeft hij vele groepen getraind en begeleid bij gerenommeerde trainingsbureau’s. Zijn drive is om het beste uit mensen te halen. Verwacht een inspirerende, betrokken en no-nonsense aanpak met diepgang, die mensen in beweging zet.

Rode draad in zijn benadering is de positieve psychologie, talentontwikkeling en mentale veerkracht. Vanuit Better Minds geeft Remy trainingen, keynotes en workshops. Daarnaast begeleidt hij teams in verandering.

Hoe anderen Remy Van Gelder ervaren

Tijdens de training invloed heb ik trainer Remy van Gelder leren kennen als een sensitieve en integere trainer. Hij voelt het groepsproces goed aan en weet hier effectief op in te spelen. Op professionele wijze toont hij betrokkenheid op de groep en is waar nodig open over zijn eigen leerproces, op een wijze die heel stimulerend werkt op het leervermogen in de groep. Een trainer die mensen uitdaagt het beste van zichzelf te geven.

Jose JansenAdviseur Werk UWV werkbedrijf Leeuwarden

Remy zijn aanpak was down tot ground. Geen zweverig gedoe. Hij geeft inzicht in hou het menselijk brein werkt en hoe het de regie neemt zonder dat je het door hebt. Hij onderzocht bij mij welke oefeningen het beste passen en mij konden helpen in mijn dagelijkse leven en op werk. Door die aanpak heb ik nu meer de regie over mijn eigen dagelijkse leven. Ik voorkom nu onder meer meer dan ooit dat ik energie stop in energie-vretende activiteiten.

Jochem van RijnSenior project leider land en watermanagement

Remy was leuk, pakkend, hield de groep echt bij de les

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

Remy is een gepassioneerde trainer die oprecht geïnteresseerd was & is in mijn ontwikkeling. Hij stelde de juiste vragen en wist mij gedurende de training continu te motiveren. Zeer inspirerend!

Thiery MonsterRisk Manager RC CISM

Het was een inspirerende sessie, Remy’s oefeningen spraken echt tot de verbeelding

Openbaar Ministerie Noord-Nederland

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23