Blog - Better Minds at Work Skip to main content

Better Minds Blog

Beluister hier onze podcasts

Better Minds at Work Video’s

Keynote Authentieke Intelligentie 3:21

Elke Geraerts onderzoekt welke uniek-menselijke kwaliteiten kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen, en welke troeven je best verankert in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld. Een inspirerend manifest voor organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan!

Avond van Authentieke Intelligentie 1:54

Een avond vol inspiratie over de uniciteit van de mens! Elke Geraerts van Better Minds at Work stelt haar nieuwe boek Authentieke Intelligentie voor/

Better Minds Masterclass 0:54

Blended learning is niet meer weg te denken in een future-proof leeromgeving. Daarom lanceren we bij better Minds at Work een inspirerende online community waar je zelf, met je team of je gehele organisatie op maat online lessen en uitdagingen kan ontvangen, alsook uitdagingen om je werkvloer mentaal fitter te maken!

Elke Geraerts over Authentieke Intelligentie 15:12

Lezing Authentieke Intelligentie van Elke Geraerts bij het Agoria event BeTheChange.

Elke Geraerts op bezoek bij De Madammen op Radio 2 11:00

Elke Geraerts op bezoek bij ‘De Madammen’ op Radio 2. Ze spreekt met Siska Schoeters over hoe wij ons als mens kunnen onderscheiden van robots en hoe loopbaanbegeleiding jou kan helpen om terug greep te hebben over jouw carrière.

Better Minds Coaching 1:16

Onze Better Minds-coaches trainen je mentale conditie. Ze steunen jou, rekken je mogelijkheden op en begeleiden je naar je beste zelf, zodat jij kan schitteren! Op jouw werkvloer, dankzij de impact van onze loopbaancoaching. Maar ook in je privéleven staan we je graag bij om met meer veerkracht aan de slag te gaan. Ben jij op zoek naar individuele (loopbaan)coaching? Boek een gratis intakegesprek met een coach in jouw buurt!

Elke Geraerts over Mentaal Kapitaal 31:02

Elke Geraerts spreekt op de Noorderlinkdagen 2018 waarom je moet investeren in je brein, als individu en als organisatie.

Brandpunt reportage met Elke Geraerts 10:47

Brandpunt reportage Gelukkige werkomgeving, met interview Elke Geraerts.

Middle East Tour Better Minds 4:15

Herbeleef onze tour in het Midden-Oosten waar we Mentaal Kapitaal introduceerden bij de managers van BESIX in Qatar, Dubai en Abu Dhabi.

Digital Balance 1:42

Workshop Digital Balance met Florence Pérès.

Tweedaagse “Koplopers” 2:03

Krijg een glimp van onze tweedaagse “Koplopers” waar we een aantal toppers uitdagen om te werken aan hun mentale en fysieke veerkracht.
Het unieke partnership tussen Energy Lab en Better Minds at Work maakte de deelnemers alvast heel enthousiast!

Workshop Mentaal Kapitaal @ Volvo Cars Gent 2:58

Herbeleef onze workshop Mentaal Kapitaal van Elke Geraerts bij Volvo Cars in Gent.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23