Return to the Office - Better Minds at Work Skip to main content

De afgelopen twee jaar zijn voor organisaties, en toegegeven, ook voor onszelf, een enorm experiment op het gebied van veerkracht geweest. Toch hebben we gezien dat veel bedrijven de pandemie als een kans hebben aangegrepen: veel trends op het gebied van werkvloeren zijn in een stroomversnelling geraakt en de huidige tijd biedt ons wellicht een venster om nieuwe manieren van werken te introduceren en te implementeren. Eén ding is duidelijk: hybride werken is een blijver. Maar we kunnen onze manier van werken op kantoor niet simpelweg kopiëren naar thuis. In het begin van de crisis hebben we manieren aangenomen om zo efficiënt mogelijk vanuit huis te werken.

Naar onze mening goed voor een tijdje, maar niet duurzaam. Veel uitdagingen werden duidelijk: hoe kunnen we ons thuis concentreren terwijl we de hele dag online beschikbaar zouden moeten zijn, hoe kunnen we verbinding houden met ons team en ons bedrijf en hoe kunnen leiders een echte impact hebben op hun team en hun bedrijf? Het is dus tijd voor een reset: een start met een schone lei en het van daaruit verder zetten. Daarom heeft Better Minds at Work een nieuw aanbod gecreëerd om bedrijven te ondersteunen bij hun terugkeer naar het kantoor. Zoals je wellicht weet, is ons team erop gebrand om dit aanbod op maat van jouw bedrijf te maken. Aarzel niet om ons te contacteren en met ons te bespreken hoe we jou kunnen helpen om de terugkeer naar het kantoor te maximaliseren.

Ons aanbod

Hybride werken programma

Maak kennis met onze nieuw ontwikkelde workshops, webinars, en microlearnings (podcast, video)

Welzijn / hybride werken beleid

Ervaar wat onze steun kan betekenen voor het opzetten van een gezond beleid inzake welzijn en hybride werken.

Better Leaders
at Work

Leiderschap is van vitaal belang voor een hybride context. Ontdek ons aanbod om jouw leiders voor te bereiden op nieuwe manieren van leidinggeven.    

Better Minds Coaching

De hybride context komt neer op het veerkrachtige individu. Onze coaches staan klaar om individuele medewerkers te ondersteunen.    

HYBRIDE WERKEN PROGRAMMA

Ervaar onze sessies om hybride werken te optimaliseren!

We ontwikkelden verschillende workshops waarin we de meest relevante onderwerpen behandelen: Hoe start je een reset, hoe integreer je hybride werken en leven, hoe versterk je jouw veerkracht, hoe focus je als je op afstand werkt, hoe verbind je jouw binnen je team, en last but not least hoe omarm je de toekomst van werk met een growth mindset.

Als organisatie kan je ervoor kiezen om een volledig HYBRIDE WORKEN-programma uit te rollen of om selectief te kiezen voor afzonderlijke sessies. In elk geval zal ons team ervoor zorgen om het programma af te stemmen op de uitdagingen en opportuniteiten in jouw organisatie. Daarbovenop kunnen we microlearnings (video/podcast) ontwikkelen om de impact zo lang mogelijk te ondersteunen.

Ontdek onze sessies

At Spadel, we were looking for a reliable partner who was able to combine our ‘new’ hybrid working models with a strong wellbeing component. A policy by the people, for the people. I can only recommend the professionalism and high expertise that Better Minds at Work can offer during this important transition. Not only acting as an active partner, but also understanding the specificities of our company and its needs. The policy is reflecting all what we stand for in terms of values, and where we want to go in terms of company in which people are our most important capital. We are very happy with the outcome of our policy and Better Minds at Work did contribute to its success!

Eveline SpranghGroup Talent Manager & Internal Communications, Spadel

WELZIJN / HYBRIDE WORKEN BELEID

We ondersteunen je om duurzaam beleid te creëren rond welzijn en hybride werken

Nieuwe manieren van werken vereisen een nieuw beleid. Communicatie over deze nieuwe regels is essentieel, maar hoe begin je? En hoe betrek je jouw werknemers erbij? Ons team heeft ervaring in het ondersteunen van al deze varianten. Wij kunnen jou helpen met het opstellen van een hybride werkbeleid en het organiseren van workshops om dit nieuwe beleid te implementeren.

Zo waren we bij Spadel betrokken bij het schrijven van het beleid en de definiëren van ‘gouden regels’ rond hybride werken voor alle medewerkers, terwijl we bij Telenet hun meer dan 2000 medewerkers begeleiden bij de integratie van het nieuwe beleid bij hun terugkeer naar kantoor. Bij Fluvius creëerden we een creatieve videoreeks om hun hybride werkbeleid te ondersteunen, terwijl we bij Cegeka een reeks workshops organiseerden om medewerkers hun hybride werkcharter te laten co-creëren. Kortom, neem gerust contact op en vraag onze steun om de hybride bal aan het rollen te brengen!

Contacteer ons

BETTER LEADERS AT WORK

We dagen je leidinggevende uit om de hybride context te optimaliseren

Hoe ervaarde jij als leidinggevende afgelopen COVID-19 jaren? Welke leidinggevenden hebben afgelopen jaar een verschil gemaakt? Wat was als leidinggevende je grootste uitdaging in je team?

De nood aan leiderschap is meer dan ooit aanwezig. Organisaties met mature leiders hebben een streepje voor. Eigenlijk een gi-gan-tische streep. Wanneer je het leiderschap nu kan versterken, sta je in de startblokken om met betrokken medewerkers -geïnspireerd door hun leiders- voor een duurzame en winstgevende toekomst. Investeer daarom net nu in leiderschapsontwikkeling.

Ons team begeleidt je in dat proces. Verwacht een aanpak op maat van jouw leiders (senior en jongere leiders) en organisatie. Aarzel niet om ons te contacteren en maak kennis met al onze mogelijkheden, gaande van een enkele sessie (hoe connecteer je binnen je team, hoe detecteer je stress, hoe communiceer je terwijl je vanop afstand werkt, etc) tot een volledig leiderschapsprogramma.

Contacteer ons

BETTER MINDS COACHING

Ontdek hoe onze coaches je medewerkers kunnen ondersteunen

Meer dan ooit zien we dat organisaties zich richten op de individuele medewerker. Alleen als elke medewerker het goed doet, kan het team floreren. Juist in deze uitdagende tijden kan wat individuele ondersteuning noodzakelijk zijn. Onze coaches staan klaar om jou de beste ondersteuning te bieden. Verwacht een duidelijke ROI en communicatie naar HR om duurzame effecten van onze coaching te bereiken.

Contacteer ons

Contacteer ons

DRINK EEN VIRTUELE KOFFIE MET ONS

Dit aanbod is natuurlijk alleen relevant als we het op maat van jouw organisatie kunnen maken. Laten we eens kijken hoe we u op één lijn kunnen brengen en inspireren tijdens een virtuele koffie.

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23