Diensten - Better Minds at Work Skip to main content

Inspiratie

Wil je je medewerkers inspireren en motiveren? Kies uit ons uitgebreid aanbod aan keynote speakers, hands-on workshops en teambuildingsactiviteiten.

Keynotes

Onze keynote speakers inspireren je medewerkers tijdens een sessie van 1-1,5 uur; hier zit geen limiet op het aantal deelnemers. Verwacht boeiende inzichten, praktische oefeningen en een vleugje humor!

Bekijk de sprekers

Workshops

Tijdens onze workshops (2-3 uur) leren je medewerkers in een kleine groep (max. 15 personen) om bepaalde inzichten in de praktijk om te zetten. Verwacht veel interactie, voorbeelden op maat en call to action!

Bekijk workshops

Teambuilding

Inspireer je team tijdens leuke en verbindende teambuildingsactiviteiten. We zorgen voor uitdagingen die nog lang nazinderen. We begeleiden jouw team naar een optimaal presteren en functioneren.

Bekijk teambuildings

Groei

Wil je met je teams en je organisatie aanzienlijk groeien? We functioneren graag als een partner in je organisatie en rollen een resultaatgericht traject uit, zowel voor je gehele organisatie, teams alsook voor individuele medewerkers.

Groeitrajecten

Wij stellen een traject voor dat we in je bedrijf uitrollen om alle medewerkers te doen groeien in hun mentaal kapitaal, leiderschap, focus, doelgericht doen, gezondheid of change fitness.

Bekijk groeitrajecten

Coaching

Wil je individuele medewerkers of teams bijstaan in hun groei? Ons team staat klaar om je mensen te coachen in allerlei vragen rond burn-out, veerkracht en leiderschap.

Bekijk coaching

Consultancy

Wij geven advies hoe je als organisatie een HR beleid uitstippelt. Wat zijn de HR ingrediënten om je bedrijf future-proof te maken?

Human Capital Scan

De Belgische wetgeving verplicht bedrijven om de psychosociale stress risicofactoren in kaart te brengen. Reken op Better Minds at Work voor een kwalitatieve analyse en advies.

 

Meer info

Focusbeleid

Hoe ga je als bedrijf of leidinggevende om met flexwerken? Het “recht op onbeschikbaarheid” of deconnectie? Stel je wel of geen richtlijnen op? Welke?

Meer info

Welzijnsbeleid

Wil je in jouw organisatie een nieuw welzijnsbeleid opzetten? Een beleid dat verder gaat dan preventie van stress en burn-out? Onze consultants helpen je op weg.

Meer info

Re-integratie expertise

Wil je uitgevallen medewerkers opnieuw duurzaam aan het werk krijgen? Ons expertiseteam heeft alle know-how in huis.

Meer info

Community

Better Minds at Work wilt zoveel mogelijk mensen raken en hen inspireren om hun eigen mentaal kapitaal en dat van hun dierbaren te versterken. Om nog meer impact te creëren, bieden we een digitaal platform aan om je medewerkers te inspireren.

Better Minds Platform

Creëer een community voor je medewerkers en kies zelf welke online lessen je aanbiedt. Verwacht een energieke beweging die op gang komt, vooral in combinatie met offline workshops.

Ontdek het platform

Circles

Onze kantoren in Wijnegem zijn de uitgekiende plek om het mentaal kapitaal van je medewerkers te versterken. Even uit de werkcontext kan wonderen doen.

Ontdek Circles

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23