Coaching

Wil je individuele medewerkers of teams bijstaan in hun groei? Ons team staat klaar om je mensen te coachen in allerlei vragen rond burn-out, veerkracht en leiderschap. Mogelijkheden: preventieve, curatieve en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers.

Medewerkers

Medewerkers kunnen een beroep op ons doen voor individuele sessies waarin we hen coachen om proactief om te gaan met voor hen specifieke uitdagingen. Gevolg: meer energie en daadkracht en mentale problemen worden in de kiem gesmoord. Tevens is curatieve coaching mogelijk bij herstel en re-integratie na een burn-out.

Team

Om een duurzaam effect van een interventie te bewerkstelligen, is teamcoaching vaak wenselijk. Ook wanneer een team in een impasse verkeert, kunnen wij bijstaan door middel van intervisie/bemiddeling/conflict management.

Leiderschap

Wij geven leidinggevenden (in spe) advies hoe om te gaan met specifieke uitdagingen in zijn/haar team en vormen een klankbord waartegen de leidinggevende bepaalde acties kan aftoetsen. Voor executive coaching, kunnen we een coach selecteren die zelf deel uitmaakt van een management team.

Een externe coach intern

De coaches van Better Minds at Work houden maandelijks spreekuur in jouw bedrijf om zo medewerkers te coachen in hun uitdagingen. Dit in lijn met je ondernemingsstrategie. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je sommige medewerkers zelf opleiden tot coach? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Contactformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Contacteer ons voor meer info


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23