Coaching

Wil je medewerkers of teams laten bijstaan in hun ontwikkeling? Ons team staat klaar om je mensen te coachen in diverse uitdagingen rond stress, burn-out, focus, veerkracht en leiderschap. Onze mogelijkheden: preventieve, curatieve en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers.

Medewerkers

Medewerkers kunnen een beroep op ons doen voor individuele sessies waarin we hen coachen om proactief om te gaan met voor hen specifieke uitdagingen. Met als resultaat: meer energie en daadkracht; mentale problemen worden in de kiem gesmoord. Tevens is curatieve coaching mogelijk bij herstel en re-integratie na een burn-out.

Team

Teamcoaching is vaak wenselijk om een duurzaam effect van een interventie te bewerkstelligen. Ook wanneer een team in een impasse verkeert, kunnen wij bijstaan door middel van intervisie/bemiddeling/conflict management.

Leiderschap

Wij geven leidinggevenden (in spe) advies hoe om te gaan met specifieke uitdagingen in zijn/haar team en vormen een klankbord waartegen de leidinggevende bepaalde acties kan aftoetsen. Voor executive coaching, kunnen we indien gewenst een coach selecteren die zelf deel uitmaakt van een managementteam.

Een externe coach intern

De coaches van Better Minds at Work houden wekelijks/maandelijks spreekuur in jouw bedrijf om zo medewerkers te coachen in hun uitdagingen. Dit in lijn met je ondernemingsstrategie. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je sommige medewerkers zelf opleiden tot interne coach? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23