Coaching - Better Minds at Work Skip to main content

Coaching

Wil je individuele medewerkers of teams bijstaan in hun groei? 

Ons team staat klaar om je mensen te coachen in allerlei vragen rond burn-out, veerkracht en leiderschap. Mogelijkheden: preventieve, curatieve en leadership coaching waarbij we telkens de juiste match zoeken voor je medewerkers. 

Medewerkers

Medewerkers kunnen een beroep op ons doen voor individuele sessies waarin we hen coachen om proactief om te gaan met voor hen specifieke uitdagingen. Met als resultaat: meer energie en daadkracht; mentale problemen worden in de kiem gesmoord. Tevens is curatieve coaching mogelijk bij herstel en re-integratie na een burn-out.

Team

Teamcoaching is vaak wenselijk om een duurzaam effect van een interventie te bewerkstelligen. Ook wanneer een team in een impasse verkeert, kunnen wij bijstaan door middel van intervisie/bemiddeling/conflict management.

Meer over Teamcoaching

Leiderschap

Wij geven leidinggevenden (in spe) advies hoe om te gaan met specifieke uitdagingen in zijn/haar team en vormen een klankbord waartegen de leidinggevende bepaalde acties kan aftoetsen. Voor executive coaching, kunnen we indien gewenst een coach selecteren die zelf deel uitmaakt van een managementteam.

Better Minds Coaching

Meer dan ooit zien we dat organisaties zich richten op de individuele medewerker. Alleen indien elke medewerker het goed doet, kan het team floreren. Juist in deze uitdagende tijden kan individuele ondersteuning nuttig zijn. Onze coaches staan klaar om jou de beste ondersteuning te bieden. 

Veel van onze klanten maken gebruik van ons coachingsplatform, waarop medewerkers zelf kunnen kiezen welk soort coaching en coach ze willen. Coaching kan online plaatsvinden, op een door jullie gekozen locatie of je kunt ons vaak in het bos vinden! En dat binnen de 24 uur na contactname. 

Verwacht bovendien een duidelijke ROI en communicatie naar HR om duurzame effecten van onze coaching te bereiken.  

Wil je de groei van individuele medewerkers of teams ondersteunen? Ons team staat klaar om jouw mensen te coachen bij allerlei vraagstukken op het gebied van burn-out, veerkracht, welbevinden, het optimaliseren van hybride werken en leiderschap. Opties: preventieve, curatieve en leiderschapscoaching waarbij we altijd op zoek gaan naar de juiste match voor jouw medewerkers.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23