Teamcoaching - Better Minds at Work Skip to main content

Teamcoaching

Onze coaches staan klaar om je teams te ondersteunen

Naast individuele coaching zetten we ook in op teamcoaching met als doel om via de juiste interventies te bouwen aan een efficiëntere, energieke en optimale samenwerking. Zo brengen we het team naar een hoger ontwikkelingsniveau.

Elk traject voor teamcoaching gaat standaard van start met individuele intake gesprekken met elk lid van het team. Deze gesprekken zorgen ervoor dat we samen de teamdoelstellingen bepalen en een team coaching op maat en op het ritme van je team faciliteren. We vertrekken vanuit vertrouwen, dat we versterken tussen de teamleden onderling. Dit vertrouwen is gebaseerd op kwetsbaarheid en openheid. Dit is tevens een essentiële voorwaarde om optimaal te communiceren, samen te werken en een helder kader te creëren. 

In het traject verwerft de groep de attitudes, vaardigheden en inzichten om op een optimale manier met elkaar in dialoog te gaan en tot gedragen beslissingen en heldere engagementen te komen. Hierbij behandelen we de concrete – vaak lastige – strategische en praktische vragen die op tafel liggen waarvoor teamleden eigenaarschap nemen. Engagementen houden maar stand bij de graad dat ze opgevolgd worden. Hiertoe is elkaar feedback geven een noodzakelijke en verrijkende voorwaarde.

We werken vanuit o.a. het team model van Patrick Lencioni waarin we de 5 cruciale aspecten van teamwerking bespreken, verdiepen en bekijken in welke aspecten we reeds sterk zijn en in welke we kunnen verbeteren door concrete, heldere en realistische afspraken te maken.

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23