Tim Verleyzen

Tim wil het mentaal welzijn van professionals en teams verbeteren. Hij werkt rond work life integratie, leiderschap, burnout, teamdynamieken, motivatie en conflicthantering. Tim modelleert zijn coachtrajecten, workshops en trainingen op maat van de organisatie.

Bij Tim dus géén eenheidsworst, protocollen, algemeenheden of ‘one size fits all’. Maar wel ‘dedication, discipline, friendship en vooral: safety first’. Tim baseert zijn aanpak op systemische en motivationele principes. Hij haalt de meeste voldoening uit het coachen van high performing professionals. In al hun mentale uitdagingen. Zoals omgaan met druk en verantwoordelijkheden, onzekerheid, evenwicht met het gezin, prioriteiten stellen en omgaan met stress.

Als klinisch psycholoog en systeempsychotherapeut heeft Tim jarenlange ervaring in verschillende organisaties en met verschillende doelgroepen. Hij is ook actief aan de Thomas More hogeschool als docent en supervisor. De media doen regelmatig een beroep op Tim om duiding te geven bij psychologische en systemische thema’s.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23