David Maegerman

Terug naar andere teamleden

David Maegerman

David is zowel loopbaancoach als trainer voor Better Minds at Work. Hij heeft 20 jaar ervaring in zowel operationele als leidinggevende functies in uiteenlopende sectoren. Ook als trainer en teamcoach komt hij in diverse omgevingen terecht waardoor hij zich vlot kan inleven in de concrete situatie van de deelnemers.

David gelooft dat een hogere performantie kan bereikt worden door persoonlijke groei en door in te zetten op team en organisatie ontwikkeling. Vanuit die overtuiging zet hij tijdens coaching en workshops sterk in op verbinding, luisteren, empathie tonen zodat mensen en teams vanuit hun eigen kracht de volgende stap richting hun doel kunnen zetten. Zijn passie is het begeleiden van teams en organisaties rond thema’s als communicatie, samenwerking en leiderschap.

Door een combinatie van warmte, menselijkheid, humor en het voorhouden van een (soms confronterende) spiegel zorgt David voor zeer dynamische en interactieve workshops. Trainen en coachen doet hij even vlot in het Nederlands, Frans als Engels.

Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer David voor een gratis intakegesprek.

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23