Els Schepens

Els Schepens is een ervaren consultant, trainer, therapeut en coach, met een specifieke focus op veerkracht en relaties in organisaties. Zij faciliteert en coacht mensen in verandertrajecten in verscheiden organisaties en contexten. Voor Better Minds at Work staat ze in voor specifieke coachopleidingen en workshops. Bovendien coacht ze aan de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL) leidinggevenden en medewerkers rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. Voor het expertisecentrum familiebedrijven van VKW-Limburg coacht ze familiebedrijven in vaak emotionele en complexe processen.

De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen. Haar manier van werken is gegroeid vanuit diverse disciplines: systeempsychotherapie, NLP, (organisatie)opstellingen, body-mind-coaching, verbindende communicatie, positieve psychologie.

Deze ervaringen verder uitdragen is haar grootste drijfveer.

Hoe anderen Els Schepens ervaren

De coach-opleiding van Better Minds heeft een grote impact gehad op mijn professionele leven. Els en Johnny vormen dan ook een ijzersterk team. Zelden zag ik 2 trainers die zo mooi op elkaar zijn ingespeeld en die als het ware spelenderwijs de groep naar een hoger niveau tillen. Waarmee beide bewijzen dat ze op die plek thuishoren en coaching écht hun tweede natuur is.

M. LoopDeelnemer coachopleiding

Els heeft een heel grondige kennis en praktijkervaring met coaching. Dat voel je zo. Ze kan het publiek ook erg boeien en de aandacht er bij houden. Alle lesmomenten worden levendig en met veel enthousiasme gebracht. Dat is erg prettig om te mogen ervaren.

Hans DestryckerHR-beleidsmedewerker - Agentschap Overheidspersoneel

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23