Kim Padding

Kim Padding (1978) is geboren en getogen in een ondernemersgezin. Ze verkende verschillende carrièrepaden voordat een ingrijpende levensgebeurtenis in 2007 een persoonlijke omwenteling veroorzaakte. Kim verlegde haar focus van het begrijpen van de mind naar het omarmen van het hele lichaam. Haar eerste ijsbadervaring in 2015 maakte de transformatie van haar persoonlijke en professionele traject compleet.

Kim vindt inspiratie in alledaagse gebeurtenissen. En ook bij gewaardeerde experts in haar vakgebied zoals Wim Hof, Max Ström en vele anderen. Kim leerde zich aan te passen aan de constante veranderingen in het leven. Een vaardigheid die ze nu deelt in haar beroep. Ze laveert naadloos tussen wetenschappelijk onderbouwde kennis en diepgaande ervaringsinzichten. Kim is gespecialiseerd in ademhaling en andere zelfregulerende vaardigheden die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vandaag wordt Kim erkend als auteur, opleider, trainer, BreathFluencer en sensorisch mentor. Gedreven door haar passie om anderen te helpen om weer in contact te komen met hun authentieke zelf.
Ze belichaamt als geen ander de shift van Kunstmatige Intelligentie naar Authentieke* Intelligentie (Bron: Elke Geraerts)

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23