An Boeckxstaens

Terug naar andere teamleden

An Boeckxstaens

An Boeckxstaens is Master in de Psychologie met een specialisatie in Organisatie – en groepsdynamiek. Vanuit haar 20 jaar ervaring als HR generalist binnen lokale en internationale contexten, weet ze snel de vinger te leggen op dynamieken binnen organisaties en teams. Vanuit haar grote passie voor verbinding & geloof in de kracht van mensen, heeft ze tevens reeds vele talenten doen groeien.

Haar rol als coach combineert ze bij Better Minds met het geven van keynotes en trainingen. An is een energieke spreekster die met haar inspirerende inzichten mensen écht in beweging zet. Verwacht een betrokken aanpak met actieve opvolging en een warm-menselijke stijl.

Lezingen

Future Proof Growth

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Er komen heel veel uitdagingen op ons af. Dat veroorzaakt onrust en angst. Medewerkers hebben nood aan leidinggevenden die als kompas fungeren. An’s bezielende keynote biedt leidinggevenden de tools en het zelfvertrouwen om hun medewerkers in hun kracht te zetten.

 • Leer hoe je van jouw menselijk kapitaal een katalysator maakt voor succes.
 • Bereid jezelf, je team en je organisatie voor op de onvoorspelbare wegen van de toekomst.
 • Ontwikkel een mindset en vaardigheden die essentieel zijn om te floreren in een steeds veranderende wereld.

Zo is deze keynote is niet alleen een moment van reflectie. Het biedt ook een springplank naar duurzame groei. Ook in deze volatiele tijden.

Boek deze lezing

Hoe anderen An Boeckxstaens ervaren

An Boeckxstaens begeleidde de studiedienst van Boerenbond doorheen een veranderingstraject met veel aandacht voor ons menselijk kapitaal. We bouwden verder aan ons team en onze werkorganisatie, kregen nieuwe inzichten (of oude inzichten op een andere manier) waarmee we aan de slag kunnen. Nu is het aan ons om oude gewoontes (bv. vaarwel de permanente jacht op konijnen, die we toch nooit allemaal gevangen krijgen) achter ons te laten en nieuwe (bv. welkom aan meer focus en olifanten) aan te leren. Daar gaan we voor!

Bart BelienDirecteur Belangenbehartiging & beweging @ Boerenbond

De keynote ‘changing habits’ is een eye-opener geweest. Maanden na de keynote komen de verkregen inzichten nog steeds spontaan naar voor en blijken ze relevant om in de praktijk toe te passen.

Jorgen MicheliCommercial Director @ Evergreen

An Boeckxstaens bracht tijdens ons POWERHOUSE Van Spaendonck Event op boeiende manier het belang van een groei mindset en mentaal welzijn binnen organisaties naar voren. Met haar krachtige boodschap "Weg met Calimero, ga voor Calihero" wist ze direct een snaar te raken. An's unieke combinatie van expertise, oprechte interesse en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, maakt haar dé ideale spreker voor elk evenement dat streeft naar duurzame groei en mensgericht ondernemerschap.

Andries VerheijdenMarketeer @ Loket.nl

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23