Sophie Grison

Mensen vanuit hun kracht helpen groeien. Zodat ze – door eerst verbinding te maken met zichzelf en van daaruit met anderen – tot hun volle potentieel kunnen komen. Dat is de drijfveer van Sophie. Daarbij laat ze zich maar wat graag inspireren door het groeitraject dat ze zélf heeft afgelegd. Sophie heeft namelijk maar liefst 25 jaar ervaring als HR-professional. Of ze nu werkte als recruiter of uiteindelijk als HR director, ze zorgde ervoor dat mensen op de juiste plek zaten. Zodat ze met goesting kwamen werken. Toen haar tewerkstelling tot een einde kwam, drukte Sophie de pauzeknop in. Wat wilde ze nu echt? Verder op automatische piloot? Of opnieuw contact maken met wat haar ten diepste drijft? Ze koos voor dat laatste.

Sophie laat zich graag leiden door de principes van de positieve psychologie. Maar dan wel in een veilige omgeving waar je jezelf mag tonen én waar plaats is voor humor. Het resultaat: meer energie, productiviteit, een gezonde dosis veerkracht.

Wat daarnaast nog in haar rugzak zit: een diploma rechten, een opleiding coaching bij Quintessence, een certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work, een opleiding mindfulness en een certificaat bemiddeling. Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Sophie dan voor een intakegesprek.

Hoe anderen Sophie Grison ervaren

In naam van Euroclear Legal Division en mezelf, willen we u bedanken voor uw enthousiaste presentatie over mentale veerkracht, volledig in lijn met ons We Care Wellbeing programma bij Euroclear. Ook de oefeningen waren perfect voor de groep en de teams. Zij zullen de belangrijkste lessen en de 48 uur durende uitdaging oppakken.

Vincent DelbaereHR Director Business Partner Euroclear

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23