Anja Van Nueten - Better Minds at Work Skip to main content

Anja Van Nueten

Terug naar andere teamleden

Anja Van Nueten

Anja heeft meer dan 20 jaar ervaring bij internationaal productiebedrijf als verantwoordelijke People Development en Interne Communicatie.  Ze was nauw betrokken bij diverse leer- en veranderingstrajecten waar coaching van medewerkers integraal deel van uitmaakten. Ze kent als geen ander het belang van veerkracht en welzijn en het positieve effect hiervan op mensen. Haar ervaring met diverse thema’s binnen HR en organisaties zorgt voor een grote connectie met de werkvloer. Anja genoot diverse opleidingen op het vlak van leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching.

Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in burn-out- en loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Ze gelooft oprecht in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen, inspireert haar het meest. Via coaching en training inspireert ze medewerkers om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken, op waarde te schatten en verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkgeluk. Ze reikt de juiste tools aan, op maat van ieders specifieke behoeftes en situatie, zodat mensen meer in hun kracht staan en effectief stappen durven zetten naar meer voldoening en welbevinden. Op de werkvloer maar ook in de privésfeer.

Anja beschouwt het als een voorrecht om op de eerste rij te mogen zitten als mensen hun droom of talenten (her)ontdekken. Om hen te zien groeien, steeds meer zichzelf worden, steeds dichter bij een job die bij hen past. Heerlijk om te zien welke positieve flow er ontstaat in de rest van hun leven dankzij loopbaanbegeleiding!

Ze is als coach en trainer een vaste waarde binnen het Better Minds-team rond thema’s als mentale veerkracht, loopbaanbegeleiding, stress-management, en personal branding.

Ze heeft vele coaching- en trainingsuren op de teller staan met diverse profielen uit verschillende sectoren. Naast warm-menselijk is ze ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Anja voor een gratis intakegesprek.

Hoe anderen Anja Van Nueten ervaren

Anja is een hele aangename spreker, ze kan snel anticiperen op een vraag/opmerking zonder te veel uit te wijken, waardoor het steeds een groepssessie bleef. Ze bracht het ook met een leuke dosis humor en haalde me soms ook uit mijn comfortzone, wat altijd enorm leerzaam is :). Anja heeft een zeer aangename stem om naar te luisteren. Door de afwisseling in de presentatie van theorie en praktijk en met de bewegingsmomenten, zorgde dit ervoor dat de aandacht niet afzwakte. Het werd zeer levendig gebracht.

OVAM

Anja is een heel inspirerende vrouw, die de workshop met beide voeten op de grond heeft gebracht. Ze kan een publiek boeien, betrekt het publiek ook continu. Anja spreekt heel gepassioneerd en geloofwaardig. Anja straalt energie uit.

VOLVO

Anja, nogmaals onze welgemeende dank voor deze verbluffende presentatie waarvan we allen ontzettend genoten hebben! Heel veel respect, waardering en dankbaarheid naar jou en de organisatie Better Minds at Work! We kregen meer dan lof over zowel het herkenbare inhoudelijke, als van de manier waarop je de presentatie bracht!

Wendy GeritsHoofdverpleegkundige - Heilig-Hartziekenhuis, Lier

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23