Tom Dijckmans

Tom Dijckmans

Tom Dijckmans is arbeids- en organisatie psycholoog. Tom is al meer dan 20 jaar actief in het HR-werkveld, met klemtoon op het domein van Opleiding & Ontwikkeling. Toms doel als psycholoog: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Onze klanten houden van zijn praktische en no-nonsense aanpak, die gestoeld is op een sterke theoretische bagage. Tom is daarnaast als docent verbonden aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij HRM en Arbeidspsychologie doceert.

Hoe anderen Tom Dijckmans ervaren

Tom is een aangename spreker die de zaken op een duidelijke manier kan aanbrengen en met concrete voorbeelden kan illustreren. Hij werkt voornamelijk door oefeningen in afwisselende groepjes, om nadien een minimum aan theorie mee te geven. Deze aanpak maakt het vlot en zorgt voor variatie en interactie binnen de groep.

Duidelijk een expert ter zake, combineert praktijkervaring met theorie maar altijd in balans, goed gebracht, niet per se alles over het onderwerp willen brengen op 1 dag, focus op concrete handvaten.

Indaver

De sessies van Tom worden op een interactieve manier gegeven, met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

Vlaamse Milieu Maatschappij

Training was boeiend, nieuw, anders en Tom bracht dit ook op een aangename manier. Niet met voorgekauwde slides (waren er wel, maar eerder ter ondersteuning).

Kuraray / Eval Europe

Niet gebracht met één bepaalde pet op (psycholoog, leidinggevende, ondernemer, ..) maar met al deze petten tegelijk waardoor een zeer objectieve benadering.

Indaver

De gedrevenheid, interactie en de leuke oefeningen maakten er een interessante vorming van!

Belfius

Levendige les, goede tips en leerzame oefeningen!

Vlaamse Milieu Maatschappij

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23