Annick Alders

Oprechte interesse in organisaties en de mensen die er werken is wat Annick drijft. Tijdens haar twintigjarige carrière als herstructureringsadvocaat leerde zij wat bedrijfsleiders bezig houdt en ondernemingen succesvol maakt, maar ook waar ze falen. Zij pikte daarbij de kracht van een performant functionerend team op.

Om binnen een team tot krachtige samenwerking te komen, ging Annick op zoek naar manieren om menselijk gedrag te sturen zodat niet enkel het eigen welzijn maar ook dat van de onderneming erop vooruit gaat. Ze verdiepte zich hiervoor in het solutionfocused gedachtengoed en systemisch denken.

Annick combineert in haar trainingen haar jarenlange juridische ervaring met kennis over gedragsverandering. Zij doet dit zowel op maat van ondernemingen als toonaangevende opleidingsinstituten. Haar handelsmerk zijn humor en de overtuiging dat wolligheid prima is voor zachte truien en donzige dekens, maar niet voor workshops. Dus krachtige en duidelijke werkvormen die resultaat opleveren.

Hoe anderen Annick ervaren

“Annick heeft niet alleen een solide juridische achtergrond, maar ook een diepgaand inzicht in psychosociale risico's. Haar vermogen om de menselijke kant van veiligheidskwesties te begrijpen en aan te pakken, is een enorme troef. Ze weet een empathische benadering te combineren met haar kennis, wat resulteert in effectieve strategieën om psychosociale risico's op de werkvloer aan te pakken.”

“Een voordracht door Annick gaat niet onopgemerkt voorbij. Door haar aanstekelijke gedrevenheid ben je meteen mee in haar betoog.
Bovendien is het niet zomaar een mooi theoretisch verhaal, ze reikt ook de nodige praktische handvaten aan om aan de slag te gaan. ”

“Enthousiaste opleider, beschikt over veel kennis en kan het zeer begrijpelijk aanbrengen. Aandacht voor iedereen!”

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23