Kris Colpaert - Better Minds at Work Skip to main content

Kris Colpaert

Kris Colpaert is arbeidspsychologe en gecertificeerd coach. Ze is al meer dan twintig jaar actief in de bedrijfswereld, binnen Human Resources. Als coach werkt ze rond persoonlijke ontwikkeling, stress en burn-out en loopbaan begeleiding. Als consultant werkt ze in bedrijven vooral op de uitbouw van een positief HR beleid, waarbij het welzijn van elke medewerker centraal staat. Ze geeft lezingen en workshops rond haar boek ‘Durf, 8 bouwstenen om uit je comfortzone te stappen’. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van je groeimindset, het ontwikkelen van een positieve mindset, op zoek gaan naar je passie en talenten, en je kwetsbaarheid positief inzetten zijn dan ook onderwerpen die ze met passie helpt ontwikkelen. Daarnaast is ze ook docent aan de Universiteit van Gent.

Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Kris voor een gratis intakegesprek.

Boeken

Hoe anderen Kris Colpaert ervaren

Kris gaf op één van onze inspiratieavonden een keynote over Mentale Veerkracht. Dit is een onderwerp dat heel sterk leeft binnen ons netwerk dus de opkomst was groot. Ze bracht een boeiend verhaal met voldoende afwisseling en hier en daar de nodige humor. De aanwezigen waren zeer positief over wat ze geleerd hadden en gingen naar huis met een aantal concreet toepasbare tips.
Kris is een heel authentiek en toegankelijk persoon die altijd klaar staat om mee te denken met jou en/of je organisatie. Ik ben er van overtuigd dat haar expertise rond Mentale Veerkracht voor verschillende organisaties een meerwaarde zou kunnen betekenen.

Lien DewitteCoördinator KMO en Ondernemerschap - EROV vzw

Gedurende een bijzonder inspirerende workshop heeft Kris ons team wegwijs gemaakt in het waardevolle mentale kapitaal waarover we beschikken. Aan de hand van heel concrete voorbeelden uit ons dagelijks privé en professioneel leven, kregen we heel snel inzicht hoe we zelf onze mentale veerkracht kunnen versterken en onze weerbaarheid vergroten om resistenter te worden tegen negatieve stress. Op een heel bevattelijke manier werd het functioneren en de uitdagingen van het menselijk brein verduidelijkt waardoor elkeen snel individuele actie kon formuleren om van slachtoffer, dirigent kan worden van het eigen mentaal welzijn.
Op een gepassioneerde manier slaagt ze erin om iedereen actief mee te nemen in het verhaal om uiteindelijk af te ronden met een commitment om elkaar als buddy te ondersteunen. We hebben de training als bijzonder boeiend ervaren en zijn dankbaar voor de waardevolle tools die we ontvingen om onze mentale levenskwaliteit te verbeteren. Oprechte dank Kris voor het verschil dat je in ons leven hebt gemaakt.

Katrien Van den BosscheCitrosuco Europe NV

Kris heeft altijd een positieve bijdrage geleverd aan de workshops rond veerkracht en stress en hierdoor ook gezorgd voor een positieve flow binnen onze organisatie. Ik ken Kris als iemand die enorm gedreven is, openstaat voor ideeën en visies van anderen en vooral een luisterend oor biedt en daar ook iets mee doet. Daarnaast toont zij veel verstand van zaken in haar vakgebied. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de positieve reacties die wij krijgen van de deelnemers aan haar sessies. Door de mond-aan-mond reclame binnen onze organisatie is de vraag naar workshops rond veerkracht sterk gestegen.

Annick De CosterTeam Vorming Departement Mobiliteit & Openbare werken

Onlangs heb ik de stresscursus gevolgd met Kris Colpaert als trainer. Ik had mij ingeschreven in een vlaag van opwelling door een gebeuren op het werk en meestal ben ik nogal sceptisch ingesteld bij dergelijke cursussen. Maar wat een aanpak, Kris stelde de cursisten onmiddellijk op hun gemak en met gerichte vragen en tussenkomsten leidde ze ons naar meer inzicht en omgaan met stress. Enkel al die aanpak van haar gaf mij al meer energie. Ze benoemde ook de zaken zoals ze zijn, en gaf heel wat tips mee. Kortom, boeiend.

José Vandendriessche - AGENTSCHAP WEGEN & VERKEER

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23