Focus at work - Better Minds at Work

Workshop Focus at work

Thema: Focus

Focus @ work: Technieken om met meer focus te werken, thuis en op kantoor

“Morgen werk ik thuis om me te focussen op een belangrijke taak”. Ironisch genoeg zetten we de volgende dag allerlei stoorzenders aan om van thuis uit te tonen dat we aan het werk zijn. Weg met die focus dus. Hoe zorg je ervoor dat je zowel thuis als op kantoor met volle focus aan de slag kan?

Tijdens deze workshop laten we je ondervinden dat je je kantoorleven niet eenvoudigweg kan copypasten naar je thuisleven. We geven je inzichten om je brein naar jouw hand te zetten en inspireren
je om je brein mentaal en fysiek in beweging te brengen. Je leert technieken om meer focus te creëren en zo succesvoller te zijn in je werk. Je verlaat de sessie met een concreet plan van aanpak
om je focus, productiviteit en energie te boosten!

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Inzichten in hoe je je brein kan  bewegen om jezelf mentaal gezond en scherp te houden
 • Inzichten die je meteen stappen geven naar meer focus in je werk
 • Praktische focustips & tools om dingen gedaan te krijgen in je dagelijkse werk en privéleven
 • Flexibel, gecontroleerd en gericht werken onder druk of tijdens een verandering
 • Hoe je even weg van de waan van de dag geraakt en zo je productiviteit versterkt
 • Wissel de chaos en stress van multitasking in voor 1 taak met volledige focus
 • Een juist gebruik van (digitale) communicatiekanalen
 • Een concreet plan om je focus, productiviteit en energie een boost te geven!
Boek deze workshop

Hoe anderen deze workshop ervaren

“Miet heeft binnen het kader van ons Veerkracht-programma een lezing gegeven over ‘Move your brain-get focused’. Het was een interactieve, inspirerende en energiegevende lezing waarbij je zin kreeg om onmiddellijk aan de slag te gaan en de praktische tips toe te passen op je werking. Het heeft me getriggerd om regelmatig echt in mijn ‘cocon’ te gaan zitten na het bepalen van het tijdstip dat ik mijn olifant wil aanpakken. Miet is sterk aan de slag gegaan met de feedback, input en het kader dat we geschept hebben. Ze maakte zeer vlot de link met de andere lezingen waardoor het geheel benadrukt werd zonder dat er in herhaling gevallen werd.”

Inge StrauvenHR Business Partner - JBC

““Het was echt nodig”
Op de dag van vandaag vallen er veel mensen uit, maar hoe komt dat nu? Wat is er aan de hand? Dankzij Better Minds at Work ervaren wij bij SAP een praktische en pragmatische verandering op vlak van focus. We introduceerden de olifanten die gerelateerd zijn aan focus op onze werkvloer. En we merken zeken en vast verschil! Dankzij verschillende workshops kregen we veel hands on informatie, geen bla bla bla. Op die manier leerden we om je werk efficiënt te verdelen in aandachtspannen en kregen we begrip over hoe je het best gebruikt maakt van je focusmomenten en de werking van ons brein.”

Tine VandenbreedenCOO SAP België & Luxemburg

“De interactieve workshop heeft me doen beseffen dat we te weinig aandacht schenken aan onszelf en dat we meer dienen te "refreshen" tijdens de dag. Miet doet je focussen !”

Henny MartensUmicore

“Het is een zinvolle sessie waarbij de theorie en de praktijk met oefeningen in evenwicht gebracht worden door een enthousiaste en gedreven trainer. Het geeft je weer meer verdieping en verbreding van de kennis omtrent de werking van het brein en de invloed op de stressbeleving.”

Karline GysPsychosocial Advisor - Mensura

“Miet is een top trainer die op een hele duidelijke manier kan uitleggen waar en hoe dikwijls we onze focus verliezen en geeft zeer concrete tips om onze focus en doelstellingen te behalen. Deze sessie is echt voor iedereen aan te raden!”

Diane KempenaersQEHS coördinator - Umicore

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23