Changing habits - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Change fitness

Thema: Mindset

Change fitness: Hoe je mindset klaarstomen voor verandering en nieuwe gewoontes

In deze snel veranderende en volatiele wereld is het cruciaal dat we mentaal flexibel zijn. Dat we onze gewoontes telkens kunnen aanpassen en niet blijven hangen in de status-quo. En dat we ook langetermijn durven denken en weten hoe daar te geraken. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. 

In deze workshop kom je te weten waarom je steeds hervalt in dezelfde oude, vastgeroeste gewoontes. Ontdek waarom en hoe je brein reageert op verandering. En wat er nodig is om jouw brein in de startblokken te zetten voor een verandering. Je krijgt wetenschappelijk onderbouwde tools om mentale flexibiliteit te ontwikkelen bij jezelf en je teamleden.

We geven inzichten om nieuwe gewoontes aan te leren, nieuwe opportuniteiten te zien doorheen de verandering en hoe deze je als persoon, als gezin en als team vooruit kunnen helpen in de toekomst. De sessie geeft je zelfvertrouwen om met een groeigerichte mindset naar uitdagingen te kijken. Je wordt bewust van je mindset en hoe je die zelf kan aanpassen zodat deze je helpt om nieuwe gewoontes te ontwikkelen én vol te houden.

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Je staat stil bij een aantal vastgeroeste gewoontes en overtuigingen die je groei (en die van je team) belemmeren en je leert wat je hieraan kan doen
 • Je ziet hoe je weerstand tegen verandering kan omzetten in creativiteit, inspiratie en motivatie
 • Inzicht in herprogrammering van je brein
 • Handvatten hoe je (nog meer) een groeimindset kan creëren 
 • Je wordt je bewust van jouw persoonlijke motivatie
 • Je leert het belang van kiezen voor optimisme
 • Je maakt een plan van aanpak om minstens 1 nieuwe gewoonte te ontwikkelen
Boek deze workshop

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23