Succesvol falen - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Succesvol falen

Thema: Mindset

Succesvol falen : Stilstaan is vooruitgaan

Winnen staat voor succes, verlies staat voor falen. Welkom in de wereld van topsport. Niels Thijssen neemt je aan de hand van eigen authentieke voorbeelden mee in zijn unieke kijk op gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Er is zóveel winst te behalen uit verliezen, uit weerstand, uit je níet comfortabel voelen. Maar hoe doe je dat?

Na 15 jaar als coach in de hockeysport, waarvan de laatste 5 bij de Red Panthers, kiest Niels in 2020 te stoppen. Hij kwam waar hij altijd van droomde en juist op dat moment wist hij zeker dat hij wilde veranderen.

Een terugblik op een carrière waarin hij uiteindelijk een persoon werd die hij niet langer wilde zijn. Niels hoopt te inspireren om vaker stil te staan bij hetgeen we denken, voelen en doen. Om vaker momenten van bewustzijn te creëren om van daaruit keuzes te maken die daadwerkelijk leiden tot verandering van gedrag, een fijner mens, collega en leider worden. Een keynote die bijblijft en een impact zal hebben op de dynamieken in jouw organisatie.

Boek deze workshop

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23