Niels Thijssen

Met een achtergrond in de organisatiewetenschappen koos Niels al vrij snel voor het leven als ondernemer en coach in de topsport. Hij won nationale en Europese titels in Nederland en België. En heeft ook finales niet gehaald of verloren. Status en angst hebben bij Niels jarenlang gewonnen, intuïtie en wijsheid verloren. Nu is hij waar hij wil zijn en helpt hij met zijn unieke overtuiging professionals, leiders en teams met het benutten van hun volledige potentieel.

Lezingen

Succesvol falen

Stilstaan is vooruitgaan

Winnen staat voor succes, verlies staat voor falen. Welkom in de wereld van topsport. Niels neemt je aan de hand van eigen authentieke voorbeelden mee in zijn unieke kijk op gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Er is zóveel winst te behalen uit verliezen, uit weerstand, uit je níet comfortabel voelen. Maar hoe doe je dat?
Na 15 jaar als coach in de hockeysport, waarvan de laatste 5 bij de Red Panthers, kiest Niels in 2020 te stoppen. Hij kwam waar hij altijd van droomde en juist op dat moment wist hij zeker dat hij wilde veranderen.

Een terugblik op een carrière waarin hij uiteindelijk een persoon werd die hij niet langer wilde zijn. Niels hoopt te inspireren om vaker stil te staan bij hetgeen we denken, voelen en doen. Om vaker momenten van bewustzijn te creëren om van daaruit keuzes te maken die daadwerkelijk leiden tot verandering van gedrag, een fijner mens, collega en leider worden.

Contactformulier

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


    Contacteer ons voor meer info


    [email protected]mindsatwork.com
    +32 (0)3 297 32 23